Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Karamel-chokoladebrud med tørrede morbær, pistacier og kokos

12. februar 2013 af Anne au Chocolat

Når jeg er i snackhumør, kan jeg ikke koncentrere mig, før jeg har fået stillet min sult. Heldigvis er mit liv proppet med lækkerier og søde stunder, så koncentrationsevnen forsvinder aldrig længere end i et kort øjeblik.

Forleden skyndte jeg mig således også ud i køkkenet og åbnede for skabslågerne, da lysten til lidt sødt bankede på mit hoved.
Jeg smeltede 100 g Caramélia (Valrhonas guddommeligt lækre karamelchokolade) og tilføjede 50 g tørrede morbær, 40 g hakkede usaltede pistacier samt 25 g kokosmel. Hele herligheden bredte jeg ud på en tallerken med bagepapir, og inden chokoladen havde sat sig, nåede jeg at drysse lidt ekstra kokos på.

Da chokoladen var blevet helt fast, skar jeg den i mundrette bidder, som jeg nød sammen med min far, bror og nogle venner. Det var et hit. De tørrede morbær (som i øvrigt selv har fine noter af karamel i smagen) tilførte chokoladen et sejt og chewy islæt, de usaltede pistacier en skøn lille smag og fine grønne stykker hist og pist. Og så går kokos bare strålende sammen med Caramélias lækre smag af karamel. M E N jeg er sikker på, at det vil blive mindst lige så dejligt med en god mælkechokolade.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Caramelia, chokolade, karamel, kokosmel, pistacienødder, pistacier, snack, tørrede morbær, valrhona

Previous Post: « I weekenden er der Lakridsfestival, og jeg er blandt dommerne ved The Liquorice Taste Award
Next Post: Buttede bananpandekager med chokolade-peanutbutter-smørepålæg »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap