Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Karamel-chokoladebrud med tørrede morbær, pistacier og kokos

12. februar 2013 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Når jeg er i snackhumør, kan jeg ikke koncentrere mig, før jeg har fået stillet min sult. Heldigvis er mit liv proppet med lækkerier og søde stunder, så koncentrationsevnen forsvinder aldrig længere end i et kort øjeblik.

Forleden skyndte jeg mig således også ud i køkkenet og åbnede for skabslågerne, da lysten til lidt sødt bankede på mit hoved.
Jeg smeltede 100 g Caramélia (Valrhonas guddommeligt lækre karamelchokolade) og tilføjede 50 g tørrede morbær, 40 g hakkede usaltede pistacier samt 25 g kokosmel. Hele herligheden bredte jeg ud på en tallerken med bagepapir, og inden chokoladen havde sat sig, nåede jeg at drysse lidt ekstra kokos på.

Da chokoladen var blevet helt fast, skar jeg den i mundrette bidder, som jeg nød sammen med min far, bror og nogle venner. Det var et hit. De tørrede morbær (som i øvrigt selv har fine noter af karamel i smagen) tilførte chokoladen et sejt og chewy islæt, de usaltede pistacier en skøn lille smag og fine grønne stykker hist og pist. Og så går kokos bare strålende sammen med Caramélias lækre smag af karamel. M E N jeg er sikker på, at det vil blive mindst lige så dejligt med en god mælkechokolade.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Caramelia, chokolade, karamel, kokosmel, pistacienødder, pistacier, snack, tørrede morbær, valrhona

Previous Post: « I weekenden er der Lakridsfestival, og jeg er blandt dommerne ved The Liquorice Taste Award
Next Post: Buttede bananpandekager med chokolade-peanutbutter-smørepålæg »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Kristian skriver

    12. februar 2013 kl. 18:40

    Hold op det ser lækkert ud. Dine billeder er rigtig gode. Hvad objektiv bruger du?

  2. Camilla C skriver

    12. februar 2013 kl. 19:54

    Hvor lyder det bare lækkert – så er det bare surt at man er på sukkerdetox – men bagefter ville det sikkert også være rigtig godt med en god mørk chokolade.

  3. Canan skriver

    13. februar 2013 kl. 08:16

    Det ser dejligt ud.. Kan jeg spørge hvor du har købt de tørrede morbær henne?

  4. Mette skriver

    13. februar 2013 kl. 09:29

    Det ser bare så lækkert ud, så man kan ikke tillade sig at skrive om det, uden at uddele smagsprøver 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    14. februar 2013 kl. 14:46

    Hej Kristian
    Jeg bruger bare mit Nikon d3000 🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    14. februar 2013 kl. 14:46

    Kære Camilla C

    Hvor længe er du på detox ? 🙂

    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    14. februar 2013 kl. 14:47

    Kære Canan

    Jeg køber mine fra Urtekram 🙂

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    14. februar 2013 kl. 14:47

    Kære Mette

    Hahaha 🙂

    kh Anne

  9. Maria skriver

    15. februar 2013 kl. 20:18

    uuuuuhm muuums hvor lækkert!

  10. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:51

    Kære Maria,
    Ja det er nemlig super lækkert 🙂

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap