Når jeg er i snackhumør, kan jeg ikke koncentrere mig, før jeg har fået stillet min sult. Heldigvis er mit liv proppet med lækkerier og søde stunder, så koncentrationsevnen forsvinder aldrig længere end i et kort øjeblik.
Forleden skyndte jeg mig således også ud i køkkenet og åbnede for skabslågerne, da lysten til lidt sødt bankede på mit hoved.
Jeg smeltede 100 g Caramélia (Valrhonas guddommeligt lækre karamelchokolade) og tilføjede 50 g tørrede morbær, 40 g hakkede usaltede pistacier samt 25 g kokosmel. Hele herligheden bredte jeg ud på en tallerken med bagepapir, og inden chokoladen havde sat sig, nåede jeg at drysse lidt ekstra kokos på.
Da chokoladen var blevet helt fast, skar jeg den i mundrette bidder, som jeg nød sammen med min far, bror og nogle venner. Det var et hit. De tørrede morbær (som i øvrigt selv har fine noter af karamel i smagen) tilførte chokoladen et sejt og chewy islæt, de usaltede pistacier en skøn lille smag og fine grønne stykker hist og pist. Og så går kokos bare strålende sammen med Caramélias lækre smag af karamel. M E N jeg er sikker på, at det vil blive mindst lige så dejligt med en god mælkechokolade.



