E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Buttede bananpandekager med chokolade-peanutbutter-smørepålæg

17. februar 2013 af Anne au Chocolat 16 kommentarer

Søndag.
Man burde altid lave lækre pandekager til morgenmad om søndagen.

Okay, måske burde_man_ikke, men der stilles i hvert fald en tallerkenfuld lykke på bordet med sådan en pandekagestak. Det er mine små buttede og sødmefulde bananpandekager med boghvedemel, I ser på billederne. I selskab med skyr, tørrede morbær og en skefuld af mit chokolade-peanutbutter-smørepålæg, som smelter så skønt, når det kommer i selskab med de lune pandekager. Og med en varm kop morgenhygge – bedre kendt som kaffe – i baggrunden. Så bliver morgenstunden ikke bedre. Hvad spiser I til morgenmad i weekenden? 🙂

Skrevet i: Morgenmad Tags: bananpandekager, boghvedemel, chokolade, chokoladesmørepålæg, desssert, glutenfri, morgenmad, peanutbutter, valrhona

Previous Post: « Karamel-chokoladebrud med tørrede morbær, pistacier og kokos
Next Post: Agen svesker dyppet i chokolade og kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. AJ skriver

    17. februar 2013 kl. 10:55

    Hvor ser det dog bare hyggeligt og lækkert ud 🙂

  2. Marie skriver

    17. februar 2013 kl. 11:01

    Hvor ser det bare hyggeligt ud – og alt morgenmad smager jo bare bedre på en musselmalet tallerken 🙂 Hvor er den fine thekop fra?

  3. Laura E skriver

    17. februar 2013 kl. 11:50

    Sjovt – jeg har netop spist en god stak buttede bananpandekager (dog med rugmel i stedet for boghvede) med et svirp ahornsirup 🙂 Sammen med lun grøntsagspaté, avokado med citron og salt og en god kop the er dét den perfekte weekendmorgenmad for mig 🙂

  4. Anna M skriver

    17. februar 2013 kl. 12:38

    Jeg elsker pandekager – og hvor er det dog nogle fine nogle af slagsen, du har kreeret.
    I dag (og alle andre vintermorgener) stod den på grov havregrød med kanel og peanutbutter + lidt pære og hakkede mandler på toppen. Nam nam.

    God søndag til dig! 😉

  5. Maria skriver

    17. februar 2013 kl. 14:30

    uhm, mums de ser gode ud.

    Jeg har en konkurrence kørende på bloggen hvis du har lyst til at deltage:
    http://www.hairbymariasilje.dk/2013/02/vind-1-ars-forbrug-af-oral-b-tandpasta.html

  6. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:55

    Kære AJ

    Det var både lækkert og hyggeligt ja 🙂

    kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:56

    Kære Marie

    Tusind tak 🙂

    Tekoppen er fra et gammel stel, jeg engang købte i en antikbutik!

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:56

    Kære Laura E

    Mmmm det lyder også som en himmelsk start på en dejlig søndag!

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:57

    Kære Anna M

    Uhm, jeg elsker også at putte kanel og peanutbutter på min vintergrød!

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:57

    Kære Maria

    Tak de var lækre 🙂

    Kh Anne

  11. Elisabeth skriver

    17. februar 2013 kl. 18:40

    Det ser lækkert ud! Vi spiste også pandekager idag, efter opskrift fra australske Bill Granger. Vi forelsket os totalt i hans ricotta hotcakes da vi boede i Sydney, og idag prøvede vi opskriften for første gang efter at have fundet den her: http://www.lifestylefood.com.au/recipes/44/ricotta-hot-cakes-with-honeycomb-butter
    De er meget luftige og vi spiste dem med banan, ahornsirup og smør!

  12. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 22:57

    Kære Elisabeth
    Jeg har også flere bøger af Bill Granger – og faktisk også opskriften på hans ricotta pandekager.

    TAK fordi du mindede mig om dem 🙂

    Kh Anne

  13. Mette skriver

    18. februar 2013 kl. 08:26

    De ser bare så lækre ud, har endnu ikke givet mig i kast med at teste nogle af de lækre bananpandekager, som jeg har læst på forskellige blogs. Men noget siger mig, at det meget snart skal gøres.

  14. Anne au Chocolat skriver

    18. februar 2013 kl. 14:08

    Kære Mette
    Det synes jeg bestemt, at du skal gøre.

    Det er så nemt og åh så lækkert 🙂

    Kh Anne

  15. Julie / It´s My Passions skriver

    20. februar 2013 kl. 19:54

    Nøj hvor ser det bare lækkert ud og det ville da være dejligt med lune frisklavede pandekager hver søndag 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    20. februar 2013 kl. 23:11

    Kære Julie
    Jeg er helt enig 🙂

    kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap