Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Buttede bananpandekager med chokolade-peanutbutter-smørepålæg

17. februar 2013 af Anne au Chocolat

Søndag.
Man burde altid lave lækre pandekager til morgenmad om søndagen.

Okay, måske burde_man_ikke, men der stilles i hvert fald en tallerkenfuld lykke på bordet med sådan en pandekagestak. Det er mine små buttede og sødmefulde bananpandekager med boghvedemel, I ser på billederne. I selskab med skyr, tørrede morbær og en skefuld af mit chokolade-peanutbutter-smørepålæg, som smelter så skønt, når det kommer i selskab med de lune pandekager. Og med en varm kop morgenhygge – bedre kendt som kaffe – i baggrunden. Så bliver morgenstunden ikke bedre. Hvad spiser I til morgenmad i weekenden? 🙂

Skrevet i: Morgenmad Tags: bananpandekager, boghvedemel, chokolade, chokoladesmørepålæg, desssert, glutenfri, morgenmad, peanutbutter, valrhona

Previous Post: « Karamel-chokoladebrud med tørrede morbær, pistacier og kokos
Next Post: Agen svesker dyppet i chokolade og kokos »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap