Fornemmer I den røde tråd på chokoladebloggen? Hvis ikke, så serverer jeg den for jer her: Det behøver ikke være kringlet at kreere søde sager – keep it simple og brug gode råvarer, så kan det ikke gå helt galt! Her her jeg overtrukket Agen svesker (svesker fra Agen, som ligger i den sydvestlige del af Frankrig nær Toulouse) med karamelchokoladen Caramélia fra Valrhona – en almindelig lækker mælkechokolade ville også fungere perfekt – og rullet herlighederne i øko. kokos. Jeg elsker svesker, og varianten fra Agen er en klassiker og den mest luksusagtige i min bog. Agen svesken er en blød og saftig sag, som byder på en perfekt balanceret syrligt sød smagsoplevelse og en dejlig chewy konsistens. Jeg holder af at spise sveskerne, som de er – og ELSKER dem i svesketrifli. Måske jeg skulle lave en lille trifli til bloggen? 🙂
Chokoladesvesker – så nemt kan man lave en lille snack 🙂