E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Agen svesker dyppet i chokolade og kokos

21. februar 2013 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Fornemmer I den røde tråd på chokoladebloggen? Hvis ikke, så serverer jeg den for jer her: Det behøver ikke være kringlet at kreere søde sager – keep it simple og brug gode råvarer, så kan det ikke gå helt galt! Her her jeg overtrukket Agen svesker (svesker fra Agen, som ligger i den sydvestlige del af Frankrig nær Toulouse) med karamelchokoladen Caramélia fra Valrhona – en almindelig lækker mælkechokolade ville også fungere perfekt – og rullet herlighederne i øko. kokos. Jeg elsker svesker, og varianten fra Agen er en klassiker og den mest luksusagtige i min bog. Agen svesken er en blød og saftig sag, som byder på en perfekt balanceret syrligt sød smagsoplevelse og en dejlig chewy konsistens. Jeg holder af at spise sveskerne, som de er – og ELSKER dem i svesketrifli. Måske jeg skulle lave en lille trifli til bloggen? 🙂

Chokoladesvesker – så nemt kan man lave en lille snack 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Agen, Caramelia, chokolade, Frankrig, Pruneaux d'Agen, snack, svesker, valrhona

Previous Post: « Buttede bananpandekager med chokolade-peanutbutter-smørepålæg
Next Post: Prinsesstårta hos Frk. Kræsen »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mia skriver

    21. februar 2013 kl. 09:54

    Mmm, jeg deler din begejstring for svesker. 🙂 Hvor har du fundet Agen sveskerne henne?

  2. Nanna Planck Drost-Nissen skriver

    21. februar 2013 kl. 13:10

    Svesken har sandelig fortjent din fine indpakning i chokolade/kokos!!! Svesken er faktisk ret unik!!! og har fortjent bedre end her hos mig!! den har faktisk kun kronede dage i julen sammen med andefedtet og æbler.. ….Ikke at forglemme dens hjælpsomhed når feriemaden bliver for fremmed intestina 🙂

    Som barn var sveskegrød med flødeskum, søndags dessert… når bærene fra egen avl var sluppet op og det var ikke så ringe 🙂

  3. Marie - Cocina Fragrante skriver

    21. februar 2013 kl. 16:59

    Mmmm, som en med-Agensveskeelsker kan jeg kun råbe hurra for din ide med en svesketrifli. Det smager intet mindre end fremragende. Kunne også godt finde på at kopiere dine kokos/chokoladeovertrukne svesker, det lyder som en skæppeskøn kombination!

  4. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2013 kl. 01:48

    Kære Mia
    Jeg har dem fra arbejdet (Chokolade Compagniet) – men jeg tror, at de kan købes i Mad&Vin og i Meyers Deli 🙂

    kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2013 kl. 01:48

    Kære Nanna

    Uhm det lyder som en skøn søndagsdessert 🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    23. februar 2013 kl. 01:49

    Kære Marie,

    Jeg tror, at vi har samme smag 🙂

    Kh Anne

  7. Kristine Kjær Schmeling skriver

    23. februar 2013 kl. 13:33

    Åh ja Anne!

    En variant af min yndlingsdessert triflien ville være fantastisk.
    Lidt ny inspiration 😉

    Ha’ en dejlig weekend!
    Kh
    Kristine

  8. Anne au Chocolat skriver

    24. februar 2013 kl. 13:36

    Kære Kristine
    Jeg finder på noget 🙂

    Kh Anne

  9. Cecilie Hansen skriver

    2. marts 2013 kl. 18:10

    Hej Anne.
    Jeg har i lang tid gerne ville prøve Valrhona chokolade, men jeg har lige et spørgsmål om Valrhona chokoladen. Hvad er den bedste spise chokolade fra Valrhona? Hvad vil du anbefale, hvis det bare er en man skal spise (altså ikke skal bruges til bagning osv.) Gerne en mørk og lys.
    Håber du kan hjælpe mig.
    Kh. Cecilie
    PS. elsker din instagram + blog!

  10. Anne au Chocolat skriver

    3. marts 2013 kl. 19:45

    Kære Cecilie,
    Tak for din søde kommentar.

    Min favoritmørke Valrhona er for tiden Guanaja 70% og den lyse Jivara 40% 🙂

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap