E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

I weekenden er der Lakridsfestival, og jeg er blandt dommerne ved The Liquorice Taste Award

8. februar 2013 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

Selvom jeg er mest vild med chokolade, er jeg også ret pjattet med lakrids. Det fremgår også af indlæggets billeder, som viser nogle af de gange, jeg har leget med lakrids på bloggen. Søde aromatiske og sejt sprøde hindbærkys med lakrids. Cremet og frisk jordbæris med lakrids. Og den lille lakridstærte med syltede bær, skyr og mælkechokolade.

Haps.

Derfor er det mig en ære at være blevet inviteret med i smagspanelet til The Liquorice Taste Award sammen med en masse seje kokke og madskribenter, hvor vi i morgen skal kåre den bedste lakrids ved blindsmagning i forbindelse med årets Lakridsfestival, som afvikles for 2. år i denne weekend på Østerbro.

Skal I besøge den lækre Lakridsfestival i weekenden? Jeg satser på at være der det meste af lørdagen, så måske vi ses 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: lakrids, lakridsfestival, The Liquorice Taste Award

Previous Post: « En eftermiddag med jazz og lækkerier hos Brdr. Price
Next Post: Karamel-chokoladebrud med tørrede morbær, pistacier og kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anna skriver

    8. februar 2013 kl. 11:37

    Mmh ser godt ud ! Og lyder meget spændende med lakridsfestival – ærgerligt det er heeeelt ovre i KBH. (;
    Mvh Anna
    http://www.annaskage.com

  2. Per skriver

    9. februar 2013 kl. 08:39

    Hej Anne

    Kan du ik‘ hjælpe mig lidt? – Jeg nyder at sammensætte menuer og altså at være vært og forkæle mine gæster. Af erfaring har jeg dog lært. at for store ambitioner kræver, at jeg er mere kok end vært, og så går der lidt af hyggen.

    Jeg har et par gram safran, som jeg godt kunne tænke mig at bruge på en portionsanrettet fiskeret. Hovedretten bliver klassisk oksefilet med en svampesause og til dessert har jeg en dåse kastanjecreme, som kunne bruges til en syndig chokoladekage, jeg har en håndmalet opsats (for nu at lyde som hyacint) så dit forslag må godt være en hel kage, som så kan skæres for på bordet.

    Men jeg overvejer omvendt, om man måske burde lave en større rød tråd gennem menuen og lade et element gå igen hele vejen igennem, men jeg kan ikke se, at safran og kastanje kan sættes sammen, kan du?

  3. Ditte Ferdinand skriver

    9. februar 2013 kl. 14:10

    Hej Anne.
    Har du på et tidspunkt lagt opskriften på – Søde aromatiske og sejt sprøde hindbærkys med lakrids – ud på din blog? Kunne godt tænke mig at bage dem 🙂

  4. Piskeriset skriver

    9. februar 2013 kl. 15:24

    God fornøjelse! Jeg var af sted sidste år og var med til blindsmagningen der, og det var et hyggeligt, lille arrangement 🙂

  5. Ann-Christine skriver

    11. februar 2013 kl. 10:53

    Uhmm, det er et smukt og fristende billede med de smukke hindbær lakridskys. Fine farver!
    Rigtig god fornøjelse med lakridserne i weekenden, det lyder som en spændende oplevelse 🙂
    Kram fra AC

  6. Maria skriver

    11. februar 2013 kl. 12:41

    jeg er en stooooor sucker for lakrids.. uhm

  7. Anne au Chocolat skriver

    11. februar 2013 kl. 20:51

    Kære Anna
    Det var rigtig sjovt og lækkert at være med i smagspanelet 🙂

    kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    11. februar 2013 kl. 20:52

    Kære Per,

    Jeg beklager, at jeg først ser din kommentar nu. Er det for sent at svare?

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    11. februar 2013 kl. 20:52

    Kære Ditte

    Nej desværre var det bare en improviseret opskrift!

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    11. februar 2013 kl. 20:52

    Kære Piske,

    Det var sjovt og lækkert, og jeg ELSKEDE især lakridsisen fra Svaneke. MUMS

    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    11. februar 2013 kl. 20:53

    Kære AC

    Tusind tak! Vi må ses næste gang du er i Kbh 😉

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    11. februar 2013 kl. 20:53

    Kære Maria

    Deeeeet forstår jeg godt 🙂

    Kh Anne

  13. Christine skriver

    12. februar 2013 kl. 12:00

    Hvor ser det lækkert ud!

    Har i ikke lyst til at svare på et spørgeskema angående chokolade?
    http://www.surveymonkey.com/s/QZKNGZ5

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap