Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Anne au Chocolat og Valrhona Chokoladefabrikken

28. november 2011 af Anne au Chocolat

Lige om lidt flyver jeg sammen med en håndfuld madskribenter til Lyon for at tage videre til byen Tain l’Hermitage, hvor Valrhonas chokoladefabrik og École du Grand Chocolat ligger.

Jeg kan for en gang skyld slet ikke finde de rigtige ord til at beskrive, hvor helt vildt meget jeg glæder mig til at være med i køkkenet dernede, se chocolaterie’t og ikke mindst til at møde Valrhona-folkene. De folk som sammen med kakaobønderne – og kakaobønnerne – er med til at skabe mine absolutte favoritchokolader!

Jeg er helt sikker på, at jeg får et par dage i chokoladeparadis.

À bientôt!

Skrevet i: Uncategorized Tags: École du Grand Chocolat, Tain l'Hermitage, valrhona, Valrhona Chocolaterie

Previous Post: « Karameller med fleur de sel, rosiner og hvid chokolade
Next Post: 1. december betyder release på årets julelatte på Estate Kaffebar »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap