Lige om lidt flyver jeg sammen med en håndfuld madskribenter til Lyon for at tage videre til byen Tain l’Hermitage, hvor Valrhonas chokoladefabrik og École du Grand Chocolat ligger.
Jeg kan for en gang skyld slet ikke finde de rigtige ord til at beskrive, hvor helt vildt meget jeg glæder mig til at være med i køkkenet dernede, se chocolaterie’t og ikke mindst til at møde Valrhona-folkene. De folk som sammen med kakaobønderne – og kakaobønnerne – er med til at skabe mine absolutte favoritchokolader!
Jeg er helt sikker på, at jeg får et par dage i chokoladeparadis.
À bientôt!
Rigtig god tur! Det må være som at komme i himlen:)
Hej Anne
Det er ikke noget hemmelighed, at jeg synes, det må være himmelsk at være i dine sko lige nu.. glæder mig til at høre meget mere om dit choko’eventyr!!
*ChokoladeStine
Wauw, hvor vildt! Det må være helt fantastisk for sådan ‘en chokoladetræffel som dig.
Rigtig god tur.
VH charlotte
Hej Anne!
Jeg er bosat i Paris, og har fået den idé at forære min mor en kulinarisk oplevelse, når hun kommer og besøger mig i februar. Vi elsker begge chokolade og andre søde sager, og jeg havde blandt andet overvejet at prøve at finde et chokolade- eller macaronkursus, som vi kunne deltage i sammen. Jeg er dog åben overfor alle ideer til kulinariske oplevelser her i byernes by, og jeg tænkte at du måske kender nogen eller noget, der kunne være interessesant?
Tak for en dejlig blog, som jeg følger dagligt!
Mvh Emilie
Øj, god tur ned til hvad der må være chokoladehimlen 🙂
Åååååååh, hvor fantastisk, hvor fantastisk, hvor fantastisk! Nyd det for os andre også og tag en masse fantastiske billeder, (smags)oplevelser og råd og fortællinger med hjem 🙂
Mums! Jeg bruger altid Valrhona, når det skal være rigtigt lækkert.
Kære Gitte
Tusind tak! Jeg havde den bedste tur 🙂
Kære Stine
Jeg glæder mig til at fortælle dig om mit choko-eventyr 🙂
Kh Anne
Kære Charlotte
Tusind tak, jeg havde en skøn og meget choko-ladet tur til paradis 🙂
Kære Emilie
Gid jeg boede i Paris igen lige nu 🙂
Jeg vil foreslå dig, at du kigger på Valrhonas hjemmeside eller søger på l’École du Grand Chocolat (Valrhonas skole) – de afholder også super gode kurser for glade amatører i Paris 🙂
Kh Anne
Kære Sacha
Tusind tak, det var bogstaveligt talt chokohimlen!
Kære Benedikte!
Jeg glæder mig til at fortælle alt om min fantastiske tur til Tain og Valrhona 🙂