Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Hindbær, banan, pære, chokolade og saltede mandler

4. august 2013 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

hindbær

Syrligt søde sommerhindbær fra Rokkedyssegård, skiver af banan og pære, lidt hakket Guanaja 70% chokolade fra Valrhona og et par saltede spanske mandler. En super simpel snack, frokost eller dessert her i sommervarmen. Den tager ikke mange sekunder at lave, og så er sådan en tallerken fuld af sommersød frugt en ren fryd for øjet.

hindbær3

Jeg lever rimelig meget af bær denne sommer, og det kribler i fingrene og banker i madhjertet, når jeg går forbi en bakke danske sommerbær.

hindbær1

Hvad er jeres favorit sommerbær? Mit er hindbær!

hindbær2

Skrevet i: Uncategorized Tags: banan, chokolade, dessert, frokost, guanaja, hindbær, pære, Rokkedyssegård, snack, valrhona

Previous Post: « Rocky Roads med Dulcey – til søde tænder og barnlige sjæle!
Next Post: Lys chokolademousse med jordbær og karamelliserede græskarkerner »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lilli skriver

    4. august 2013 kl. 16:23

    Hej Anne
    Jeg er klar over det ikke er det emne du har lagt op, men jeg har lige et hurtigt spørgsmål. Jeg har bestemt mig for at købe lidt chokolade og da du nu er valrhona eksperten ville jeg lige liste mig til et godt råd. Det skal være to 3 kg poser (som jeg deler med min mor) vi overvejer nyangbo 68%, otucan 69%og caraibe 66%. Jeg har set du bruger sidst nævnte ret ofte, men har du noget spændene at sige om de to andre??
    Choko chok Lilli

  2. fattig-bloggeren skriver

    4. august 2013 kl. 19:53

    Mmmm… simpelt og lækkert 😀 Altså blåbær er helt sikkert mit yndlingsbær, især med chokolade! Er dog blevet lidt skuffet over at de sælger “falske” blåbær, uden at oplyse forbrugerne om det!
    Har skrevet om det her:
    http://fattig-studerende.dk/fattig-bloggen/2013/7/25/guld-og-falske-blbr
    Anyways… så er de stadig gode 😉
    Hilsen fattig-bloggeren

  3. Anne au Chocolat skriver

    5. august 2013 kl. 16:55

    Kære Lilli
    Jeg vil helt klart anbefale Caraïbe ja 🙂
    Hvis I har mulighed for at vælge en anden, ville jeg klart tage Guanaja 70%! Begge chokolader er rigtig gode all-round chokolader!
    Kh Anne

    Ps. Hvor køber I chokoladen?

  4. Anne au Chocolat skriver

    5. august 2013 kl. 16:56

    Kære fattig-bloggeren
    Jeg har det præcist på samme måde med blåbær som dig. Elsker dem, men hader når man får fat i de falske af slagsen.

    kh Anne

  5. Lilli skriver

    5. august 2013 kl. 17:50

    Hej Anne
    Jeg har prøvet Guanaja 70%, så jeg sys jeg ville prøve noget andet. Jeg køber på en tysk side som har en fjollet lav kg pris (ca 165 kr ink fragt) i forhold til danmark(338 kr), den hedder theobroma-cacao.de. De har et stort udvalg af valrhona produkter man ikke finder i danmark. Generelt er det vildt billigt at købe sine lidt mere ekstravagante råvare fra england og tyskland, de har også et meget bedre udvalg.
    Men pas på man kan let blive meget fristet!
    /.Lilli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap