E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Sommer pavlova

20. juli 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

pavlova

Hola fra sydens sol i det spanske, hvor den står på afslapning i familiens skød med solstråler, dyp i vandet og massevis af god mad. Helt perfekt! Jeg håber også, I at stornyder sommeren!

Inden vi tog på ferie, lavede jeg denne sommerlige pavlova med flødeskum, bær, lilla basilikum og Dulcey chokolade. Super simpelt og ganske fantastisk lækkert.

Sommer pavlova 
8 personer

4 æggehvider
200 g sukker
1 tsk citronsaft

Pisk æggehvider stive og tilsæt sukker lidt ad gangen og tilsidst citron. Fordel marengsen på en bageplade med bagepapir i en ca. 20 cm cirkel. Kør skeen rundt på midten, så der dannes en fordybning. Bag den i ovnen ved 110 grader i ca. 80-90 minutter. Køl af og træk forsigtigt bagepapiret af. Pavlovaen er ret skrøbelig, da den ikke er helt bagt i midten. Server med letpisket skum af 1,5 dl piskefløde (evt. tilsat vaniljekorn) og valgfrie bær samt hakket chokolade, her er brugt den blonde Dulcey 32% chokolade fra Valrhona.

Velbekomme og NYD <3

pavlova 3

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Chokolademandelkage med ganache og bær
Next Post: Marou – vanedannende lækker og smuk chokolade fra Vietnam »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Tak @marienlyststrandhotel for at indbyde til et d Tak @marienlyststrandhotel for at indbyde til et døgn i tosomhed med jeres fine Afternoon Tea, en dejlig 5-retters ved kanten af Øresund, forfriskende bobler og en morgenmadsbuffet lige efter mit hjerte 🫶🏻 #inviteret #reklame
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap