E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Meyers Bageri

2. januar 2011 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Imens jeg har været i Paris, har det gastronomiske madøre – og en af de helt store inspirationskilder for mig – Claus Meyer åbnet bageri i Jægersborggade lige over for The Coffee Collective. Selvom jeg kun havde et døgn på dansk jord, inden julen skulle fejres i Spanien, nåede jeg også forbi bageriet. Jeg var allerede i forvejen fuldstændigt pjattet med hans sprøde og saftige boller og brød på Ølandshvede og hans søde sager som kanelsnurrer og thebirkes, men nu elsker jeg også hans bageri for at lave nogle lækre franske cannelé’er, som jeg jo tidligere har erklæret min kærlighed til.

Da jeg var inde i bageriet, var der ingen diskussion. Jeg_skulle_bare_smage_en_cannelé (også selvom jeg dagen forinden havde spist to i Paris, fordi jeg troede, det var vores afsked – min og cannelé’ens). Da jeg satte tænderne i cannelé’en på dansk jord i Jægersborggade, var glæden ved gensmagen stor. Cannelé’en var lige, som den skulle være. Sprød og karamelliseret udenpå og blød og svampet indeni. Så vidt jeg husker, var den smagt til med rom og appelsinblomstvand (fleur d’oranger), men jeg husker det ikke helt præcist nok. Derfor har jeg allerede aftalt med mig selv, at jeg skal forbi igen i morgen og have endnu en af slagsen for at smage ordentlig efter. Livsnydelsen længe leve 🙂

Onsdag tager jeg et smut til Indien i et par uger for at besøge mine forældre. Men så vender jeg også stærkt tilbage med ny energi og kommer til at bombadere madblogosfæren med nye lækre opskrifter, nu hvor jeg efter et halvt år endelig er blevet genforenet med alt mit køkkengrej og ikke mindst ismaskinen.

Godt nytår til jer alle!

Skrevet i: Uncategorized Tags: cannelé, Claus Meyer, Jægersborggade, Meyers Bageri, ølandshvede, The Coffee Collective

Previous Post: « Nikolaos Strangas’ søde paradis
Next Post: Halwa – Indiens søde(ste) synd. »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Camilla (Himmelske Kager) skriver

    4. januar 2011 kl. 10:18

    Ohh, frydefuldt. Ærgeligt, at man ikke liiige bor i nærheden af Jægersborggade. Jeg har kun haft fornøjelse af at sidde foran Claus Meyer i en flyver og han havde ikke medbragt Cannelé’s…. Men drømme kan man jo altid 🙂 God tur til Indien.

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. januar 2011 kl. 16:00

    Hej Camilla!
    Tak skal du have. Jeg nyder varmen og solen og spiser bananer og drikker kokosvand fra egen have 🙂
    Du skal vist til Kbh en tur snart for at besoege bageriet – der er vist ikke andet for 🙂
    Alt godt
    A

  3. Louise skriver

    20. januar 2011 kl. 21:33

    Jeg savner opskrifter på bloggen!! Elsker din blog – den er simpelthen den bedste 🙂

    Kan du lokkes til at lave en Sarah Bernhardt kage måske?

Trackbacks

  1. Meyers Bageri | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    2. januar 2011 kl. 14:01

    […] på dansk jord i Jægersborggade, var glæden ved gensmagen storSee the original post here: Meyers Bageri Filed under Uncategorized, anne au chocolat, gastronomi, gastronomi-nyt, opskrift, opskrifter […]

  2. Meyers Bageri siger:
    2. januar 2011 kl. 15:01

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  3. Et gensyn med Meyers lille sprøde | Anne au Chocolat siger:
    16. april 2011 kl. 12:02

    […] efterhånden fire måneder siden bloggede jeg om den lille sprøde og svampede franske cannelé fra Meyers Bageri i Jægersborggade. Jeg har med stor fornøjelse spist den en håndfuld gange i […]

  4. Et gensyn med Meyers lille sprøde - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:28

    […] efterhånden fire måneder siden bloggede jeg om den lille sprøde og svampede franske cannelé fra Meyers Bageri i Jægersborggade. Jeg har med stor fornøjelse spist den en håndfuld gange i […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap