E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Den lækreste rødbedekage med mælkechokolade cremeux

28. februar 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Når man erstatter gulerødderne i gulerodskagen med rødbeder, får man en svampet rødbedekage, som byder på den fineste farve og frækkeste smag.

Jeg har pyntet den med silkeblød mælkechokolade cremeux til overs fra denne kage. Den resterende cremeux forblev i sprøjteposen med tyllen og kom i fryseren i en lufttæt beholder. Jeg lod den optø på køl natten over og pyntede kagen med den i går formiddags. Så smart! Kagen fik også farvefint og knasende friske selskab af røde granatæblekerner, usaltede pistacier, lidt chokoladeperler og frysetørrede hindbær.

Jeg serverede den for min dejlige mand i anledningen af vores tre års bryllupsdag i går. Han kvitterede med blomster og sushi ♥ Begge drenge faldt i søvn inden kl.19, så vi kunne nyde lidt voksentid og spise sushien bare os to. Så hyggeligt.

Vores søde næsten-naboer Anne-Kristine og Anders og deres tre skønne unger fik også en del af kagen. Den vakte glæde allevegne. A-K sendte et billede af sin yngste Dagmar på lige knap to år med en bid kage i munden sammen med ordene “Dagmar er kæmpe fan“. Virkelig sødt!

Hvis man hellere vil forkæle rødbedekagen med en flødeostecreme, kan man bruge denne her eller denne her flødeostecreme med hvid chokolade.

Den super simple kage kan snildt bages dagen før servering og holder sig frisk længe. Opbevar den ved stuetemperatur, indtil den har fået topping på .

Rødbedekage med mælkechokolade cremeux
10 personer

200 g rødbede, skrællet og groftrevet
1 dl smagsneutral olie, fx solsikkeolie
2 æg
300 g brun farin (yes det er den korrekte mængde)
140 g mel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk stødt kanel
1,5 tsk stødt ingefær
1/3 tsk salt

Mælkechokolade cremeux find opskriften her

Pynt:
Granatæblekerner
Pistacienødder
Chokoladeperler
Frysetørret hindbær

Bageform:
Springform 20 cm (reklamelink)

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Rør alle ingredienser sammen i en skål. Hæld kagedejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i 45-50 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller kniv, om kagen er færdigbagt. Køl kagen helt af i formen.

Fordel mælkechokolade cremeuxen på kagen med en stjernetylle eller smør den ud på kagen. Fordel pynten på. Server straks eller sæt på køl til servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Blodappelsinkage med marcipan
Next Post: Årets påskekage 2018 med passionsfrugt, vanilje og mælkechokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap