E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Kaffe, macarons og forårssol

20. marts 2011 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

I dag har København vist sig fra sin smukkeste side. Solen har skinnet og lunet mine kinder, og jeg har vandret rundt i dens stråler og spist macarons fra Nikolaos Strangas og drukket min første kaffe udenfor i år. Er det ikke en guddommelig cappuccino? Jeg blev så glad af at drikke den.
I næste uge blogger jeg blandt andet om et par rigtig lækre chokoladeplader fra Chokoladefestivalen. Jeg har allerede smagt dem 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: cappuccino, forår, macarons, Nikolaos Strangas, sol, The Coffee Collective

Previous Post: « Hjemmelavet Nutella aka Smørbar Caraïbe
Next Post: Chocolate and Love »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sifka skriver

    20. marts 2011 kl. 18:02

    Jeg har stået, og kigget på lige præcis de samme kager som du, og mens jeg stod der og kiggede, blev den lyserøde solgt. Jeg valgte en kop af den guddommelige varme chokolade som selskab til min macaron med passion og rosmarin.

    Forårssol er en dejlig ting. Rigtig dejlig:)

  2. Guapizimo skriver

    20. marts 2011 kl. 18:21

    Sikke en smuk kop cappuccino, jeg elsker når der bliver kræset sådan for den! Kagerne på billederne ser også bare fantastiske ud!!

  3. Ane skriver

    20. marts 2011 kl. 21:00

    Hej Anne,
    Elsker din blog, er også selv en dessertnørd. Du skriver meget om al den rigtig gode chokolade man kan købe. Jeg tænkte om du, med al den ekspertise du har, ikke kunne tænke dig at lave et indlæg med anmeldelser af chokolade som er lidt mere tilgængeligt? Irma, netto, fakta osv.?
    Det ville i hvertfald være sjovt at læse

    Ane

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2011 kl. 10:59

    Kære Sifka
    Det lyder nu også dejligt med den varme chokolade. Nikos smager SÅ godt 🙂
    Kh A

  5. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2011 kl. 11:00

    Kære Guapizimo
    Så er der jo ikke andet for at tage samme tur som mig, næste gang solen skinner 😉

  6. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2011 kl. 11:02

    Kære Ane
    Tak for din kommentar. Jeg må desværre skuffe dig og meddele, at det eneste chokolade jeg køber i Netto og Kvickly en sjælden gang imellem er Daim og Snickers 🙂 Men til gengæld kan man jo købe Valrhona i Irma, hvilket jeg sætter stor pris på!
    Alt godt,
    Anne

  7. Sofie Maria skriver

    21. marts 2011 kl. 21:58

    Ej hvor er det fantastisk med en gudie til kbh’s lækre delikatesser her hos dig 🙂 Du lokker jo forfærdeligt med dine smukke og indbydende fotos. Jeh bliver nødt til at tage forbi både kollegtivet og det der fine macarons-sted – snart! Mmm 🙂
    Kender du foresten til Frederiksberg chokolade – er det lækre produkter?

  8. Cafezinho skriver

    22. marts 2011 kl. 09:00

    Hej Anne,

    Wow, for et flot billede af en flot cappuccino, håber den smager lige som den ser ud! Du laver nogle super indbydende billeder her på bloggen, det er godt arbejde Har lige fået kaffe hjem fra coffeecollective.dk, glæder mig til, at smage. Så følg med på bloggen der kommer nogle anmeldelser.
    Men du kender sikkert kaffen, og at den er fantastisk.

    Mvh.
    Rune
    Kaffeblogger

  9. Anne au Chocolat skriver

    22. marts 2011 kl. 20:08

    Kære Rune,
    Jeg glæder mig nu meget til at læse dine anmeldelser af kaffen 🙂

  10. Anne au Chocolat skriver

    22. marts 2011 kl. 20:13

    Kære Sofie Maria
    Tak for din søde kommentar.
    Det er noget tid siden, jeg sidst har været forbi Frederiksberg Chokolade, men i mange år købte/fik jeg deres julekalender, og den var meget lækker, så mon resten ikke også er det! 🙂
    Alt godt
    Anne

Trackbacks

  1. Kaffe, macarons og forårssol siger:
    20. marts 2011 kl. 18:31

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Chocolate and Love | Anne au Chocolat siger:
    24. marts 2011 kl. 13:46

    […] Anne au Chocolat Madkærlighed en masse Hop til indhold HjemAnne au Chocolat – opskriftindeksChocoholic – lidt om mig. ← Kaffe, macarons og forårssol […]

  3. Chocolate and Love - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 12:41

    […] spise ét stykke ad gangen. Jeg er sikker på, at den smagsmæssigt ville passe perfekt sammen med denne smukke cappuccino, og heldigvis må jeg godt tage chokolade med på The Coffee Collective […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap