Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Kunsten at vanillesylte appelsiner

31. oktober 2009 af Anne au Chocolat

P1010747

Det er faktisk ikke en kunst at sylte appelsiner; det er en let sag. De smager super godt sammen med en mørk chokoladekage eller oven på den græske yoghurt om morgenen. Det eneste svære kan være at erkende, at appelsiner er sæsonfrugter og bare smager bedst hen mod vinteren. Jeg har lige syltet første omgang nu, men skal klart i gang snart igen!

Man laver en vanillesukkerlage og lader skiver af usprøjtet appelsin simre deri i 2 timers tid. Til den tid er appelsinerne blevet dejligt søde og lagen en anelse karamelliseret. Man hælder det hele på glas og gemmer til en god lejlighed.

P1010742

Rigtig god fornøjelse!

Skrevet i: Uncategorized Tags: appelsin, sukkerlage, vanille

Previous Post: « Manjari
Next Post: Macarons au chocolat »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap