E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Abrikos mazarin med crumble top

8. juni 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Og så blev det mandag og tid til en lille mandagskage;) Jeg har i dag bagt en ekstra svampet mazarinkage med hjemmelavet abrikossyltetøj og sprød crumble top.

Den er perfekt nybagt og lige så god på andendagen. Skøn serveret solo til eftermiddagskaffe og fabelagtigt med flødeskum eller vaniljeis til som dessert.

♥

Abrikos mazarin med crumble top
8-10 personer

Mazarindej:
150 g marcipan
150 g sukker, gerne bagesukker fra Dansukker
150 g blødt smør
3 æg
35 g mandelmel
35 g mel

Fyld:
200 g hjemmelavet abrikossyltetøj

Crumble:
25 g smør
25 g mandelmel
25 g mel
25 g sukker

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend tilsidst mandelmel og mel i. Hæld dejen i en smurt springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel abrikossyltetøjet på dejen. Bland ingredienserne til crumbledejen sammen – enten i en minihakker eller smuldrene med fingrene i en skål. Fordel på syltetøjet. Bag kagen i ovnen i ca. 50-60 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Husk at hver ovn bager forskelligt. Køl kagen af, og vend den derefter ud af formen.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Roulade med abrikossyltetøj lavet syltesukker fra Dansukker
Next Post: Hverdagsgranola »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap