Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Abrikos mazarin med crumble top

8. juni 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Og så blev det mandag og tid til en lille mandagskage;) Jeg har i dag bagt en ekstra svampet mazarinkage med hjemmelavet abrikossyltetøj og sprød crumble top.

Den er perfekt nybagt og lige så god på andendagen. Skøn serveret solo til eftermiddagskaffe og fabelagtigt med flødeskum eller vaniljeis til som dessert.

♥

Abrikos mazarin med crumble top
8-10 personer

Mazarindej:
150 g marcipan
150 g sukker, gerne bagesukker fra Dansukker
150 g blødt smør
3 æg
35 g mandelmel
35 g mel

Fyld:
200 g hjemmelavet abrikossyltetøj

Crumble:
25 g smør
25 g mandelmel
25 g mel
25 g sukker

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend tilsidst mandelmel og mel i. Hæld dejen i en smurt springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel abrikossyltetøjet på dejen. Bland ingredienserne til crumbledejen sammen – enten i en minihakker eller smuldrene med fingrene i en skål. Fordel på syltetøjet. Bag kagen i ovnen i ca. 50-60 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Husk at hver ovn bager forskelligt. Køl kagen af, og vend den derefter ud af formen.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Roulade med abrikossyltetøj lavet syltesukker fra Dansukker
Next Post: Hverdagsgranola »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap