E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Double chocolate chip cookies med salt

20. juni 2016 af Anne au Chocolat 16 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Disse cookies er knasende sprøde & seje og byder på 2 slags chokoladesød kærlighed samt den helt perfekte snert af salt. Jeg kan bedst lide at nyde dem, mens de stadig er lune. Derfor er det ikke mindre end GENIALT, at cookiedejen sagtens kan holde sig et par dage på køl og bages ad flere omgange. Faktisk synes jeg, at cookies bliver bedst – både i smag og konsistens – når dejen får lov til at hvile 24 timer på køl, inden den bages. MEN craver man cookies straks, så bag dem med det samme.

Double chocolate chip cookies med salt
30 stk

200 g smør, blødt
150 g brun farin
150 g sukker
2 æg
300 g mel
Korn fra 1/2 vaniljestang
5 g bagepulver
5 g natron
0,75 tsk salt
200 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
200 g mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona

Rør smør, brun farin og sukker sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt æggene et ad gang. Rør derefter mel, vaniljekorn, bagepulver, natron og salt i. Hak de to chokolader og vend dem i cookiedejen. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem. Drys med lidt salt på toppen. Der er plads til 9-12 cookies pr. plade. De skal ikke trykkes flade. Bag cookies ved 12-15 minutter ved 175 grader varmluft.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Kager Tags: chocolate chip cookies, cookies, guanaja, jivara, valrhona

Previous Post: « Fløjlsblød mælkechokoladeis
Next Post: Dulcey panna cotta »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Michelle-Marie skriver

    20. juni 2016 kl. 20:55

    ÅHHH hvor ser de lækre ud 🙂 Dem må jeg lige prøve en dag.

  2. Anne au Chocolat skriver

    20. juni 2016 kl. 21:16

    Kære Michelle-Marie,
    Tusind tak! De er ganske vanedannende og intet mindre end vildt lækre, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Lov mig at bag dem!
    Kh Anne

  3. Fleur skriver

    21. juni 2016 kl. 16:54

    Hej ?
    Kan jeg bruge kokossukker istedet for brun farin?
    Hilsen Fleur

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. juni 2016 kl. 17:29

    Kære Fleur,
    Ja det tror jeg sagtens, du kan! Vil glæde mig til at høre om resultatet 🙂
    Kh Anne

  5. Katrine skriver

    27. juni 2016 kl. 19:51

    Bagte disse i weekenden med både mørk, lyse og hvid chokolade til en familiefest. Var et kæmpe hit!

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. juni 2016 kl. 11:52

    Kære Katrine,
    Det var da dejligt at høre 🙂
    Kh Anne

  7. Tine Høj Andersen skriver

    16. oktober 2016 kl. 15:21

    Disse cookies er blevet en ferietradition hos os (anden gang noget godt indtræffer er det per definition en tradition hos os).
    Nu er det efterårsferie og så bager vi dem igen.
    Ideen er at lave en portion og bage en plade cookies hver dag i ferien… Dét er vanedannende!
    Portionen holder 3 eller 4 dage – og så laver vi da bare en ny portion! Nemt og super lækkert – og foreløbigt er ingen i familien blevet trætte af disse cookies! De har iøvrigt også fået en fast plads på kontoret hvor de bor i en lufttæt dåse og kun bydes ved særlige lejligheder..

  8. Anne au Chocolat skriver

    16. oktober 2016 kl. 16:04

    Kære Tine,
    Ih hvor lyder det bare som verdens hyggeligste og ikke mindst lækreste ferietradition 🙂
    God efterårsferie!
    Kh Anne

  9. Sophie skriver

    29. juni 2017 kl. 12:33

    Kære Anne

    Tror du de er fryseegnede?

    Tak for en inspirerende blog!

    Kh

Trackbacks

  1. Küpsiseid | Cook the day away! siger:
    2. juli 2016 kl. 20:56

    […] 150 g küpsisetainast (mul kulus 250 g)* […]

  2. Двойное шоколадное печенье с солью за 15 минут siger:
    20. juli 2016 kl. 19:53

    […] По материалам: Anneauchocolat  […]

  3. Торт-печенье с шоколадом, вишнями и мятой: пошаговый рецепт siger:
    30. juli 2016 kl. 18:53

    […] для печенья (рецепт) — 150 грамм Молочный шоколад (40% какао) — 60 грамм Сливочное масло […]

  4. Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 10:59

    […] store cookiekage tryllede jeg frem af en rest cookiedej, som trængte til at blive brugt. Den blev forkælet af mælkechokolade-topping samt kirsebær og […]

  5. Dulcey panna cotta - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 10:59

    […] Friske danske jordbær Cookie knas Evt. Dulcey perler og […]

  6. Sådan kan du pynte din chokoladekage - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:30

    […] gengæld vil jeg lige tippe jer om min favorit topping til chokoladekage med cookieknas, søde sommerjordbær, frisk mynte og Dulcey perler. En vinder-kombination af chokoladerig kage, […]

  7. Sådan kan du pynte din chokoladekage - Anne au Chocolat siger:
    18. maj 2017 kl. 12:28

    […] gengæld vil jeg lige tippe jer om min favorit topping til chokoladekage med cookieknas, søde sommerjordbær, frisk mynte og Dulcey perler. En vinder-kombination af chokoladerig kage, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det blive Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det bliver en sød Pinsesøndag 🌞🤗
Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap