Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Dulcey panna cotta

22. juni 2016 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Silkeblød, karamelsød og vanvittigt vanedannende panna cotta lavet med den blonde chokolade Dulcey 32% fra Valrhona og et sommerstrejf af søde jordbær og dejlig sprød cookie knas på toppen. Har I smagt Dulcey? Det er virkelig en af mine chokoladefavoritter!

Dulcey panna cotta
4 personer

200 g Dulcey 32% chokolade fra Valrhona
1,5 blad husblas (2,5 g)
250 ml piskefløde
130 ml mælk
15 g sukker

Pynt:
Friske danske jordbær
Cookie knas
Evt. Dulcey perler og rosenblade.

Hak Dulcey chokoladen fint. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Varm fløde, mælk og sukker op til kogepunktet i en tykbundet gryde. Kom chokoladen ned i flødeblandingen og rør godt rundt, til chokoladen er smeltet. Vrid husblas fri for vand og rør den ud i fløden. Stavblend evt. kort fløden for at sikre en hel ensartet flødeblanding. Fordel den i 4 skåle og lad den sætte sig på køl i minimum 4 timer. Pynt med jordbær og cookie knas – eller andre søde bærfavoritter.

Kaj var også pænt begejstret for den panna cotta, han fik lov til at smage 🙂

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Desserter Tags: cookies, Dulcey, Jordbær, panna cotta, valrhona

Previous Post: « Double chocolate chip cookies med salt
Next Post: Frangipane tærte med abrikoser og ribs »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Stinna skriver

    22. juni 2016 kl. 17:49

    Findes der en lidt mere… Økonomisk… Chokolade som kan give samme følelse?

  2. Anne au Chocolat skriver

    22. juni 2016 kl. 19:59

    Kære Stinna,
    Desværre er det vist kun Valrhona’s Dulcey og Summerbird’s Amber, som er blonde karamelliserede chokolader på det danske marked. Men hvis du finder en anden, må du gerne sige til! Ellers kan du prøve at lave den med hvid chokolade i stedet – det bliver sikkert også lækkert. Men så får den ikke den fin karamelfarve og -smag.
    Kh Anne

  3. Michelle skriver

    22. juni 2016 kl. 21:25

    Kunne man bruge hjemmelavet karamelliseret hvid chokolade i stedet, måske?

  4. Anne au Chocolat skriver

    22. juni 2016 kl. 21:53

    Kære Michelle,
    Rigtig god idé! Det synes jeg, at du skal prøve! Vil glæde mig til at høre om resultatet 🙂
    Kh Anne

  5. Rebekka Brokman skriver

    22. juli 2016 kl. 20:28

    først og fremmest tak for en vildt lækker og smuk blog med gode og lækre opskrifter! Men jeg simpelthen nød til at spørge dig … hvor finder man fine skeer henne som denne? har søgt lidt rundt men kan bare ikke finde dem nogen steder!
    Kh Rebekkka

  6. Anne au Chocolat skriver

    25. juli 2016 kl. 10:58

    Kære Rebekka,
    Tusind tak for din søde søde hilsen!
    Jeg har fået skeen i gave, så jeg ved desværre ikke, hvor den er fra. Men ja, meget fin er den 🙂
    Ha’ en dejlig sommerdag!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap