Silkeblød, karamelsød og vanvittigt vanedannende panna cotta lavet med den blonde chokolade Dulcey 32% fra Valrhona og et sommerstrejf af søde jordbær og dejlig sprød cookie knas på toppen. Har I smagt Dulcey? Det er virkelig en af mine chokoladefavoritter!
Dulcey panna cotta
4 personer
200 g Dulcey 32% chokolade fra Valrhona
1,5 blad husblas (2,5 g)
250 ml piskefløde
130 ml mælk
15 g sukker
Pynt:
Friske danske jordbær
Cookie knas
Evt. Dulcey perler og rosenblade.
Hak Dulcey chokoladen fint. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Varm fløde, mælk og sukker op til kogepunktet i en tykbundet gryde. Kom chokoladen ned i flødeblandingen og rør godt rundt, til chokoladen er smeltet. Vrid husblas fri for vand og rør den ud i fløden. Stavblend evt. kort fløden for at sikre en hel ensartet flødeblanding. Fordel den i 4 skåle og lad den sætte sig på køl i minimum 4 timer. Pynt med jordbær og cookie knas – eller andre søde bærfavoritter.
Kaj var også pænt begejstret for den panna cotta, han fik lov til at smage 🙂
Indlægget indeholder affiliate links.

