Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Fløjlsblød mælkechokoladeis

18. juni 2016 af Anne au Chocolat

Processed with VSCOcam with f2 preset

I går blev ekstra sød, da jeg serverede denne fløjlsbløde mælkechokoladeis for min mand. Den er lavet med min favorit mælkechokolade Jivara 40% fra Valrhona, som giver isen en lækker kakaointensitet. Sommer er virkelig lig med istid herhjemme, og vi elsker det. Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre, hvad jeres favorit is er. Så skriv endelig løs i kommentarfeltet nedenfor om jeres is darlings 🙂

Mælkechokoladeis
6 personer

180 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
350 ml sødmælk
250 ml fløde
4 æggeblommer
100 g sukker

Hak chokoladen fint. Bring mælk og fløde i kog i en gryde. Tag gryden af varmen og kom straks chokoladen i og rør godt rundt, til chokoladen er helt smeltet. Pisk æggeblommer lyse og luftige med sukker i en anden skål. Hæld den varme chokolademælk over æggeblandingen i én omgang og pisk grundigt med piskeris. Hæld chokoladecremen tilbage i gryden og varm op til cremen har 83 grader, rør godt rundt hele tiden. Køl derefter straks iscremen ned ved at putte gryden i et vandbad i køkkenvasken – også gerne med isterninger i. Køl cremen helt af, inden den køres på ismaskinen.

Serveringsforslag: Vi nød isen sammen med karamelliseret hvid chokolade og kirsebær.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Is Tags: chokolade, chokoladeis, is, jivara, mælkechokoladis, valrhona

Previous Post: « Sommerens ultimative dessert – rabarber med karamelliseret hvid chokolade
Next Post: Double chocolate chip cookies med salt »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap