E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Bananis

11. februar 2022 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I dag får I opskriften på den nemmeste og mest cremede bananis! Den kræver, at man har en ismaskine, men det er altså også et must i det søde køkken, hvis I spørger mig:)

Jeg lavede isen til Kajs 7 års fødselsdag i julen. Han ønskede sig ikke nogen fødselsdagskage men derimod hindbæris og bananis – så ismaskinen måtte i gang. Begge is vakte stor glæde!

Billeder blev der aldrig taget af bananisen, og selvom jeg fik noteret opskriften (jeg har en opskrift på bananis i forvejen her på bloggen, men denne her blev endnu bedre, synes jeg), glemte jeg alt om den igen. Til gengæld fandt jeg en bananis rest i fryseren en måneds tid efter og kunne ret begejstret konstatere, at den stadig var lige så cremet. Så jeg fik lige knipset lidt billeder.

Her kommer opskriften:

Bananis
250 g moden banan (uden skræl)
100 g sukker
Saft af en halv citron
250 g piskefløde

Blend det hele sammen i en blender/minihakker og kør til is på ismaskinen. Nyd den direkte fra ismaskinen eller opbevar den på frost, til den skal spises.

Skrevet i: Is

Previous Post: « Lagkage med chokolade, solbær og konditorcreme
Next Post: Påsketræstammer »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫 Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫, da drengene spiste hos farmor, efter de havde været på kræmmermarked og købt krystaller 🌞✨ (Det kan jo ikke være søde sager det hele ☺️)
Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo melon, som vækker minder fra Spanien 🫐🍈. Alletiders snackfad på sådan en mandag, hvor Kaj er startet i 1.klasse 🫶🏻 Tiden flyver altså lidt afsted, og til maj er det Emils tur til at sige farvel til børnehaven ☺️
Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snild Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snildt spise sådan en kanelsnegl her! Hvad siger I.. med eller uden glasur? 🥳
Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger r Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger resten af bollerne i fryseren, så der er til Kajs madpakker. SFO, børnehave og arbejde starter igen fra i morgen. Tilbage til hverdagen bliver nu også helt fint ❤️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap