Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Almond cake with white chocolate and liquorice

17. november 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0271
This fudgy almond cake with white chocolate and liquorice syrup is such a pleasing experience. Enjoy it with a nice cup of coffee on the side.

Almond cake with white chocolate and liquorice
8 servings100 g almonds
100 g butter
150 g good quality white chocolate
2 eggs
80 g sugar
1 ½ tbsp salty liquorice syrup

Topping:
Confectioner’s sugar
Blackberries

Finely blend the almonds into almond flour in a food processor. Melt the butter in a small saucepan. Chop the white chocolate. Remove the saucepan from the heat and stir in 100 g of the white chocolate and let it melt to combine. Cool down the chocolate butter mixture. In a bowl whisk together eggs, sugar and liquorice syrup until light and fluffy. Gradually add the chocolate butter mixture to the egg mixture while stirring. Finally fold in the almonds and the rest of the white chocolate. Pour the batter into a buttered rectangle tart pan with a loose bottom (or use a 20 cm round buttered springform pan with the bottom lined with baking paper). Bake in the oven at 180 degrees Celsius for 25-30 minutes. Cool down the cake and preferably store it in the fridge for a couple of hours before serving. Dust with confectioner’s sugar and decorate with blackberries right before serving.

dsc_0282

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Mandelkage med hvid chokolade og lakrids
Next Post: Chokolade panna cotta med blommegelé og bagt hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap