Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Små blondies med hindbærfyld og mælkechokolade peanutbutter topping

21. september 2019 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Disse lækre små kager er noget så hyggelige og kan i den grad forsøde efterårsweekenden. Let chewy og blød hvid chokolade blondie fyldt med hindbærsyltetøj og en lækker mælkechokolade peanutbutter topping, som knaser fint, hvis man bruger den crunchy peanutbutter.

Perfekt til eftermiddagskaffen ♥

Små blondiekager med hindbærfyld og mælkechokolade peanutbutter topping
20 stk

Blondies:
200 g smør
200 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
3 æg
175 g sukker
125 g mel
1/4 tsk salt

God hindbærsyltetøj, gerne hjemmelavet

Mælkechokolade peanutbutter topping:
90 g god mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
90 g peanutbutter, creamy eller crunchy

Muffinsforme (reklamelink)

Pynt:
Lidt saltede peanuts
Caramélia pearls fra Valrhona (reklamelink)

Blondies:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede hvide chokolade. Rør rundt til det er smeltet. Køl af. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen til en let og luftig konsistens i en skål. Vend blandingen af smør og hvid chokolade i. Fordel dejen i muffinsformene og bag i ovnen i ca.18-20 minutter. Køl helt af og gerne i køleskabet i et par timer, så de “sætter sig”.

Mælkechokolade peanutbutter topping:
Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med peanutbutter. Smelt sammen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen. Lad toppingen sætte sig lidt på køl.

Samling:
Brug en teske til at fjerne en smule af toppen på kagerne. Kom en skefuld hindbærsyltetøj i hullet og derned toppingen på. Pynt med peanuts og chokoladekugler.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Blåbærfyldt mazarin med hvid chokolade ganache
Next Post: Små tærter med blåbær og æbler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anette skriver

    21. september 2019 kl. 19:47

    Mums det ser lækkert ud :0)

  2. Anette skriver

    21. september 2019 kl. 19:48

    Mums det ser lækkert ud :0) Endnu en lækkerbisken, der skal prøves

  3. Tina skriver

    29. september 2019 kl. 20:46

    Hej 😊
    Jeg har en masse blondie med rabarber til at ligge i fryseren. Tror du man kan bruge det til trøfler? Eller har du evt. andre forslag?

  4. Anne au Chocolat skriver

    30. september 2019 kl. 15:29

    Kære Tina,
    Ja sagtens! 🙂 Så ville jeg bare tilføje ekstra kakao/smeltet chokolade for smagens skyld 🙂

  5. Katrine skriver

    4. november 2019 kl. 11:18

    Hej 😊 Vil man kunne fryse dem ned, så man kan lave dem på forhånd?

  6. Anne au Chocolat skriver

    4. november 2019 kl. 12:17

    Kære Katrine,
    ja det tænker jeg godt, at man kan! Men jeg har ikke prøvet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap