Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Blåbærfyldt mazarin med hvid chokolade ganache

16. september 2019 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Denne blåbærproppede mazarinkage med hvid chokolade ganache er så let at lave, men byder stadig på masser af wauw-faktor med sin fantastisk lækre smag og konsistens.

Bag den lige i den kommende uge:) God mandag!

Blåbærfyldt mazarin med hvid chokolade ganache
16 stk

Blåbærmazarin:
200 g sukker
200 g marcipan, revet
200 g blødt smør
4 æg
100 g mel
300 g blåbær

Hvid chokolade ganache:
200 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
1 dl piskefløde

Lidt blåbærpulver til pynt

Blåbærmazarin:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend mel i og til sidst forsigtigt blåbærrene. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen varmluft i ca. 35-40 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af.

Hvid chokolade ganache:
Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter og rør derefter rundt med en dejskraber i cirkulære bevægelser til al chokoladen af smeltet med fløden til en ensartet ganache. Fordel på kagen og stil på køl i 3-4 timer, til ganachen har sat sig godt. Pynt evt. med blåbærpulver inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Efterårets lækreste kaffelagkage
Next Post: Små blondies med hindbærfyld og mælkechokolade peanutbutter topping »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Trine Fromberg skriver

    28. november 2019 kl. 14:56

    Se så lækker ud – kan man bruge frosne blåbær, har så mange i fryseren?

  2. Anne au Chocolat skriver

    29. november 2019 kl. 13:31

    Kære Trine,
    Det kan du tro!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap