Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Blåbærfyldt mazarin med hvid chokolade ganache

16. september 2019 af Anne au Chocolat

Denne blåbærproppede mazarinkage med hvid chokolade ganache er så let at lave, men byder stadig på masser af wauw-faktor med sin fantastisk lækre smag og konsistens.

Bag den lige i den kommende uge:) God mandag!

Blåbærfyldt mazarin med hvid chokolade ganache
16 stk

Blåbærmazarin:
200 g sukker
200 g marcipan, revet
200 g blødt smør
4 æg
100 g mel
300 g blåbær

Hvid chokolade ganache:
200 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
1 dl piskefløde

Lidt blåbærpulver til pynt

Blåbærmazarin:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend mel i og til sidst forsigtigt blåbærrene. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen varmluft i ca. 35-40 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af.

Hvid chokolade ganache:
Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål. Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter og rør derefter rundt med en dejskraber i cirkulære bevægelser til al chokoladen af smeltet med fløden til en ensartet ganache. Fordel på kagen og stil på køl i 3-4 timer, til ganachen har sat sig godt. Pynt evt. med blåbærpulver inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Efterårets lækreste kaffelagkage
Next Post: Små blondies med hindbærfyld og mælkechokolade peanutbutter topping »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap