Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Morgenmadscrumble med pære og bær

28. marts 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


Vores fryser er bugnefuld af lækkerier, hvilket jo er dejligt men også af og til resulterer i lidt frustration, når man sådan ca. hver gang skal ud i en omgang fryser-tetris for at få plads til noget nyt på frost. I går hev jeg en rest økologiske blandede bær ud af fryseren og brugte dem i disse små morgenmadscrumbles sammen med pære og vanilje samt et sprødt låg af havregryn, smør, ahornsirup og ristede hasselnødder.

De små crumbles er super lækre, dejligt nemme at lave og kan trylles frem på nul komma fem. Eller i hvert fald ret hurtigt. Nyd dem lune med en skefuld græsk yoghurt til, og stil dem gerne på weekendens morgenbord sammen med et nykogt æg, lidt brød og ost samt en god kop kaffe. Så har man pludselig et sandt festmåltid fra morgenstunden af 🙂

Morgenmadscrumble med pære og bær
4 personer

2 pærer, gerne Conference sorten
70 g blandede bær fra frost (eller friske)
1/4 tsk vaniljepulver fra Mill&Mortar

Crumbletop:
40 g havregryn
40 g smør
15 g ahornsirup
20 g ristede hasselnødder

15 minutter ved 190 grader varmluft

Skær pærerne i mindre tern og vend dem sammen med bær og vaniljepulver i en skål. Fordel blandingen i fire små ramekinere. Bland ingredienser til crumbletoppen sammen og fordel oven på blandingen af pæretern og bær. Bag de små morgenmadscrumbles i ovnen ved 190 grader varmluft i ca. 12-15 minutter, til de er fint gyldne. Nyd dem lune og gerne med en skefuld græsk yoghurt til.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Hvid chokolade cheesecake med passionsfrugtgelé
Next Post: Knasende sprød æblegranola »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap