Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Parisisk Panettone

12. december 2010 af Anne au Chocolat

Historien om Panettone-Lone.
Jeg har mødt så mange søde mennesker i Paris, og flere af dem har gæsteoptrådt på bloggen. I dag nævnes endvidere to af mine venner hernede fra. Kathrine og Simon som også bor i Fondation Danoise fandt for et stykke tid siden på et alternativt navn til Anne au Chocolat/ChokoladeAnne… nemlig Panettone-Lone. Ret sødt hvis de selv skulle sige det, og jeg var også pjattet med det lidt finurlige nye navn.
Ikke desto mindre måtte jeg fortælle dem, at jeg vist aldrig før havde prøvet at sætte tænderne i en panettone. Den lille information havde de tilsyneladende bidt mærke i, for i dag kom de hjem med en fin panettone til mig fra den lokale bager. Sikke en ære, først navnet og så kagen.

Den lille kuppelformede kage, som oprindeligt kommer fra Milano nydes faktisk til jul mange steder rundt omkring i verden og også i Frankrig. Normalt er den væsentlig større, men denne lille kage var genial – jeg kunne have den helt for mig selv og fik ikke dårlig samvittighed over at spise den til formiddagskaffen. Den var proppet med saftige rosiner, syltet appelsin- og citronskal og mindede mig lidt om en rosinbolle/frugtbolle hjemme fra DK. Derfor prøvede jeg også lige at putte smør på og må indrømme, at det var et hit, selvom jeg muligvis fornærmer nogle italienere i skrivende stund.

Skrevet i: Uncategorized Tags: appelsinskal, frugtbolle, jul, panettone, Paris, rosinbolle, rosiner

Previous Post: « Fransk konfekt og vanille’de kokosmakroner
Next Post: Nikolaos Strangas’ søde paradis »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap