E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Parisisk Panettone

12. december 2010 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Historien om Panettone-Lone.
Jeg har mødt så mange søde mennesker i Paris, og flere af dem har gæsteoptrådt på bloggen. I dag nævnes endvidere to af mine venner hernede fra. Kathrine og Simon som også bor i Fondation Danoise fandt for et stykke tid siden på et alternativt navn til Anne au Chocolat/ChokoladeAnne… nemlig Panettone-Lone. Ret sødt hvis de selv skulle sige det, og jeg var også pjattet med det lidt finurlige nye navn.
Ikke desto mindre måtte jeg fortælle dem, at jeg vist aldrig før havde prøvet at sætte tænderne i en panettone. Den lille information havde de tilsyneladende bidt mærke i, for i dag kom de hjem med en fin panettone til mig fra den lokale bager. Sikke en ære, først navnet og så kagen.

Den lille kuppelformede kage, som oprindeligt kommer fra Milano nydes faktisk til jul mange steder rundt omkring i verden og også i Frankrig. Normalt er den væsentlig større, men denne lille kage var genial – jeg kunne have den helt for mig selv og fik ikke dårlig samvittighed over at spise den til formiddagskaffen. Den var proppet med saftige rosiner, syltet appelsin- og citronskal og mindede mig lidt om en rosinbolle/frugtbolle hjemme fra DK. Derfor prøvede jeg også lige at putte smør på og må indrømme, at det var et hit, selvom jeg muligvis fornærmer nogle italienere i skrivende stund.

Skrevet i: Uncategorized Tags: appelsinskal, frugtbolle, jul, panettone, Paris, rosinbolle, rosiner

Previous Post: « Fransk konfekt og vanille’de kokosmakroner
Next Post: Nikolaos Strangas’ søde paradis »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Amanda skriver

    13. december 2010 kl. 16:37

    Panettone spises faktisk også med smør på i Italien, så du fornærmer vist ikke nogen 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    14. december 2010 kl. 14:51

    Hurra, så har jeg slet ikke syndet 🙂 Tak for info, Amanda!!

  3. Louise skriver

    17. december 2010 kl. 14:06

    Mmmm – lyder eller godt! Kan du mon ikke skaffe en opskrift og afprøve den for os andre? 🙂
    Kh Louise

Trackbacks

  1. Parisisk Panettone | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    12. december 2010 kl. 17:49

    […] More here: Parisisk Panettone […]

  2. Parisisk Panettone siger:
    28. december 2010 kl. 04:57

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den bedste tid er god tid 🫶🏻 Den bedste tid er god tid 🫶🏻
Favorit årstiden 🌳🌱🌞 Hav en dejlig forlænget weekend kære jer🫶🏻
Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af de Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af det bedste jeg ved 🫶🏻
Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap