E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Peanut butter banan granola

23. april 2018 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Hjemmelavet granola er knasende sprød morgenlykke, som giver smil på læben og velsmag i munden. I hvert fald herhjemme hos os. Granola er så simpelt at lave og kan varieres i det uendelige. Hvis I søger på granola i søgefeltet under Opskrifter, så kommer der også en god portion forskellige varianter frem.

Denne her er med banan, peanutbutter og vanilje, som giver naturlig sødme og en dejlig rund smag. Der er også kokosmel, hele mandler og det perfekte nip salt i.

Jeg under alle den fornøjelse at starte en ny uge med et helt fyldt glas granola ♥

Peanut butter banan granola
1 stort glas

1 moden banan
100 g cremet peanut butter
250 g havregryn
100 g mandler
30 g kokosmel
1/2 vaniljestang
1 nip salt

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Mos bananen grundigt i en stor skål og rør peanut butter i. Bland de øvrige ingredienser i, og rør godt rundt. Vend blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen i ca. 30 minutter. Rør 2-3 gange undervejs og hold øje med, at granolaen ikke bliver for mørk. Køl granolaen helt af. Opbevar den hjemmelavede granola i en lufttæt beholder/glas.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Forårsfin mandelkage med hindbærmousse
Next Post: Jordbær-rabarber syltetøj med vanilje »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. VenterPaaVinBlog skriver

    23. april 2018 kl. 14:15

    Yum!!
    Det er nærmest min favorit-mad, som musli; knækbrød med havregryn og rug, påsmurt peanutbutter og pyntet med banan og ristet kokos 😀

  2. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2018 kl. 08:37

    Åh det lyder også som en lækker mad 🙂

  3. Ditte skriver

    24. april 2018 kl. 11:05

    Hej Anne,
    Det ser rigtig lækkert ud! Jeg skal holde fødselsdag d5/5, og vil gerne lige høre, om jeg allerede nu kan lave granolaen? På forhånd tak.

  4. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2018 kl. 11:32

    Kære Ditte,
    Tak skal du have 🙂 Ja det kan du sagtens. Du skal bare sørge for, at den er helt afkølet, inden du hælder den i en helt lufttæt beholder/glas og så vente med at åbne det til 5/5. På dagen kan du tilsætte hakket mørk chokolade eller tørrede frugter til granolaen, hvis du har lyst. Det skal gøres til sidst for at bevare så meget af granolaens sprødhed.
    Kh Anne

  5. Mari skriver

    24. april 2018 kl. 21:42

    Den smager vidunderligt!

  6. Anne au Chocolat skriver

    25. april 2018 kl. 08:25

    Kære Mari,
    Det glæder mig at høre 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Müsli maapähklivõi ja banaaniga | Cook the day away! siger:
    15. juli 2018 kl. 19:47

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap