Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Peanut butter banan granola

23. april 2018 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Hjemmelavet granola er knasende sprød morgenlykke, som giver smil på læben og velsmag i munden. I hvert fald herhjemme hos os. Granola er så simpelt at lave og kan varieres i det uendelige. Hvis I søger på granola i søgefeltet under Opskrifter, så kommer der også en god portion forskellige varianter frem.

Denne her er med banan, peanutbutter og vanilje, som giver naturlig sødme og en dejlig rund smag. Der er også kokosmel, hele mandler og det perfekte nip salt i.

Jeg under alle den fornøjelse at starte en ny uge med et helt fyldt glas granola ♥

Peanut butter banan granola
1 stort glas

1 moden banan
100 g cremet peanut butter
250 g havregryn
100 g mandler
30 g kokosmel
1/2 vaniljestang
1 nip salt

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Mos bananen grundigt i en stor skål og rør peanut butter i. Bland de øvrige ingredienser i, og rør godt rundt. Vend blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen i ca. 30 minutter. Rør 2-3 gange undervejs og hold øje med, at granolaen ikke bliver for mørk. Køl granolaen helt af. Opbevar den hjemmelavede granola i en lufttæt beholder/glas.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Forårsfin mandelkage med hindbærmousse
Next Post: Jordbær-rabarber syltetøj med vanilje »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. VenterPaaVinBlog skriver

    23. april 2018 kl. 14:15

    Yum!!
    Det er nærmest min favorit-mad, som musli; knækbrød med havregryn og rug, påsmurt peanutbutter og pyntet med banan og ristet kokos 😀

  2. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2018 kl. 08:37

    Åh det lyder også som en lækker mad 🙂

  3. Ditte skriver

    24. april 2018 kl. 11:05

    Hej Anne,
    Det ser rigtig lækkert ud! Jeg skal holde fødselsdag d5/5, og vil gerne lige høre, om jeg allerede nu kan lave granolaen? På forhånd tak.

  4. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2018 kl. 11:32

    Kære Ditte,
    Tak skal du have 🙂 Ja det kan du sagtens. Du skal bare sørge for, at den er helt afkølet, inden du hælder den i en helt lufttæt beholder/glas og så vente med at åbne det til 5/5. På dagen kan du tilsætte hakket mørk chokolade eller tørrede frugter til granolaen, hvis du har lyst. Det skal gøres til sidst for at bevare så meget af granolaens sprødhed.
    Kh Anne

  5. Mari skriver

    24. april 2018 kl. 21:42

    Den smager vidunderligt!

  6. Anne au Chocolat skriver

    25. april 2018 kl. 08:25

    Kære Mari,
    Det glæder mig at høre 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Müsli maapähklivõi ja banaaniga | Cook the day away! siger:
    15. juli 2018 kl. 19:47

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap