Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bagte abrikoser med jordbær og flødeskum

30. maj 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Processed with VSCOcam with f2 preset

Stjerne-simpel og sommerskøn dessert med bare fire ingredienser og masser af velsmag: Friske abrikoser, rørsukker, solmodne danske jordbær og piskefløde.

Bagte abrikoser med jordbær og flødeskum
4 personer

8 abrikoser
4 spsk rørsukker
1 bakke jordbær
250 ml piskefløde

Skyl abrikoserne, skær dem midt over og fjern stenene. Kom abrikoserne i et ildfast fad med midten opad og drys med rørsukker. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter, til de er dejligt møre.  Køl dem af.
Servér abrikoserne sammen med jordbær skåret i mindre stykker og letpisket fløde.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skrevet i: Desserter Tags: abrikos, dessert, flødeskum, Jordbær, sommer

Previous Post: « Chokoladekage med chokoladetopping og bær
Next Post: De bedste vafler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap