Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Chokoladekage med chokoladetopping og bær

27. maj 2016 af Anne au Chocolat

Chokoladekage med chokoladetopping og bær

Chokoladekage af den bedste slags + solmodne kirsebær + årets første danske jordbær = Ren nydelse.
Lyder det ikke også som en fantastisk forening af chokolade og sommerbær? Jeg er i hvert fald solgt! Opskriften får I nedenunder dette chokokage close-up:

Chokoladekage med chokoladetopping og bær

Chokoladekage med chokoladetopping og bær
8 personer

Chokoladekage:
160 g smør
160 g mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona
200 g sukker
4 æg, let sammenpisket
1 spsk mel

Chokoladetopping:
60 g mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona
15 g smør

Pynt:
Kirsebær, jordbær og evt. lidt frysetørret hindbær og rosenblade

Chokoladekage:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og rør sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend til sidst mel i.
Bag chokoladekage i en rund form (20 cm) foret med bagepapir i ca. 20 min ved 180 grader varmluft.
Kagen skal føles lidt ubagt. Den sætter sig, da den skal bages en dag i forvejen. Opbevar den på køl.

Chokoladetopping:
Smelt chokolade og smør sammen i en skål ved lav effekt i mikrobølgeovnen med korte intervaller eller over et vandbad.

Fordel chokoladetoppingen på kagen inden servering og pynt med kirsebær og jordbær.

Chokoladekage med chokoladetopping og bær

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Kager Tags: chokolade, Chokoladekage, Jordbær, kage, kirsebær, valrhona

Previous Post: « Semifreddo med citron, makroner og bagte nektariner
Next Post: Bagte abrikoser med jordbær og flødeskum »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap