E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En chokoladet adventsgave fra mig til en af jer

2. december 2012 af Anne au Chocolat 252 kommentarer

Julemånedens anden dag og den første søndag i advent. Den fine sne har lagt sig som et tykt hvidt vattæppe på gaden og på buskene. Så rart! Det er også i dag, at den første af i alt fire chokolækre adventskonkurrencer sættes i gang her på bloggen. I samarbejde med det smarte gavekoncept Meyou.dk , har jeg nemlig fået lov til at forære fire chokoladegaver væk de næste fire søndage. Jeg har allerede skrevet om Meyou.dk lige her, hvor jeg i samme omgang fortalte om søde Emilys guddommelige Snickers Kage. Det er super nemt at købe skønne adventsgaver og finde de lækreste julegaver på Meyou.dk, og jeg har da allerede spottet en del fine ting, som jeg overvejer at købe til familien. Men det kan jeg jo ikke røbe her 🙂

I dag er det denne fine julekalender fra A XOCO, som kan vindes. I kalenderen er der 24 chokolader med marcipan med appelsin og chili, nougat med bergamotte, nougat med orange og kanel, lakridskaramel, ristede marconamandler med nougat og mandler overtrukket med hvid chokolade. Lyder det ikke lækkert?
For at deltage i konkurrencen skal I – fordi jeg elsker at høre om og lade mig inspirere af, hvad folk ønsker sig i gave i denne juletid – gå ind på Meyou.dk og finde den ting, I helst vil have i julegave og linke til den i mit kommentarfelt. Det er ikke spor kringlet, bare kreativ gaveidé-udveksling.

Jeg trækker vinderen i morgen aften mandag den 3. december kl.18, og vinderen får besked med det samme, således at der ikke skal indhentes så meget chokoladet julekalenderspisning. Selvom jeg til hver en tid ville elske at være “tvunget” til at skulle åbne en håndfuld låger og nyde flere chokolader for at være back on track.

A XOCOs julekalender kan desværre kun afhentes i København. Men det skal ikke afholde folk andre steder fra fra at deltage. Hvis vinderen ikke har mulighed for at hente sin kalender i hovedstaden, har Meyou lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller vi kan også sende julegaven med posten. Så henter jeg den bare hos A XOCO og sender den afsted.

Så alle kan deltage. Jeg glæder mig til at læse om jeres julegaveønsker. Glædelig 1. søndag i advent 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: A xoxo, advent, chokolade, julekalender, meyou, Meyou.fk

Previous Post: « Chokolade Ballade i Meyers Madhus
Next Post: Syltede ribs og sprøde safranmandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Frøken Jensen skriver

    4. december 2012 kl. 07:43

    Jeg elsker smykker og ønsker mig derfor altid en masse af dem til jul.
    Denne jul er ingen undtagelse og jeg ville derfor elske at få dette fine armbånd i julegave:
    http://meyou.dk/da/shops/bechristensen/products/19256

  2. ida d skriver

    4. december 2012 kl. 17:28

    Ej, jeg kan lige nå det.
    Jeg tror, at det jeg helst vil have i år, er det her: http://www.bloglovin.com/frame?post=648349083&frame_type=a&blog=1656406&link=aHR0cDovL2FubmVhdWNob2NvbGF0LmRrLz9wPTY1NjA
    Måske lidt frelst, men jeg skal allerede til udlandet og fejre jul på Kap Verde, så jeg er så rigeligt forkælet, og kan godt sende noget videre til nogen, som virkelig trænger!

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap