E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokolade Ballade i Meyers Madhus

30. november 2012 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Chokolade Ballade i Meyers Madhus
Næste lørdag kommer jeg i fornemt og yderst chokoladet selskab, når jeg deltager i det livsnydende lækre event Chokolade Ballade i Meyers Madhus sammen med en kæmpe portion dejlige chokolademennesker. Jeg tror faktisk, at det kommer til at føles som at tage en eventyrlig bid af chokolade-himlen.

Claus Meyers nye kogebog Chokolade, som udkommer i dag, danner rammen for denne chokolækre eftermiddag i sanselighedens og julehyggens tegn. Jeg ser frem til at få fingrene i bogen meget snart og er sikker på, at den er proppet til randen med de mest guddommeligt skønne chokoladekreationer. Meyers hjerte banker også vildt passioneret for chokolade.

Jeg glæder mig som en lille chokoladetrøffel til at hænge ud med nogle af de største chokoladestjerner i Danmark og smage deres kreationer. Chokoladekærlighed en masse. Selv byder jeg på en julet udgave af min chokoladeballadekage 😉

I kan læse meget mere om Chokolade Ballade og købe billet lige her. Kigger I forbi? Jeg vil elske at møde nogle af jer – mine chokoladeglade læsere – og spise chokoladekage og andre himmerigsmundfulde med jer.

Skrevet i: Uncategorized Tags: A Xoco, Anthon Berg, Chokolade ballade, Chokolade Compagniet, chokoladeballade, chokoladeselskabet, Claus Meyer, Friis-Holm, Hotel Chocolat, juleballade, Kunst og køkkentøj, Master Fatman, Meyers Madhus, Morten Borup, Morten Heiberg, Nikolaos Strangas, Rasmus Bo Bojesen, Summerbird

Previous Post: « Julede dadelkugler
Next Post: En chokoladet adventsgave fra mig til en af jer »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap