E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Peanut caramel shortbread with milk chocolate

5. oktober 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

karamelbar

These divine peanut caramel shortbread bars with milk chocolate are the perfect hybrid between a Snickers bar and a Twix bar. Make them and taste for yourself <3

Peanut caramel shortbread with milk chocolate
15-20 pieces

Shortbread:
200 g plain flour
60 g sugar
125 g butter
1 tbsp cold water

100 g salted peanuts

Caramel:
160 g sugar
200 ml heavy cream
40 g butter

Chocolate layer:
200 g good quality milk chocolate
30 g butter

Shortbread:
Mix flour, sugar and butter together in a bowl until it ressembles bread crumbs. Add water and quickly gather the dough. Press the shortbread dough into a baking pan lined with baking paper (I used a 26 cm x 18 cm baking dish – but feel free to use a square 22 cm x 22 cm baking pan instead). Use a fork to make wholes in the shortbread. Bake in the oven at 180 degrees Celsius for about 25 minutes until nicely golden. Remove from the oven and cool down in the baking pan. Sprinkle peanuts on top of the shortbread.

Caramel:
Melt the sugar into a light golden caramel in a thick-bottomed saucepan. Meanwhile heat the cream in another saucepan or in a bowl in the microwave. Remove the golden caramel from the heat and stir in the cream while stirring a lot. Then add the butter straight away. Cool the caramel down for about 10 minutes and then pour it on the shortbread and peanuts. Store in the refrigerator for 2 hours.

Chocolate layer:
Melt the chocolate in a bowl in the microwave oven on low heat with short intervals (stir a few times during the melting). Feel free to make use of a Bain-Marie instead. Add the butter and stir until melted together with the chocolate. Take the caramel shortbread out of the refrigerator and the spread the chocolate on top of the peanut caramel. Return to the refrigerator and store for another 2-4 hours to set completely. Cut out the caramel bars just before serving.

karamelbar4

karamelbar3

karamel2

karamelbar5

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Peanut karamelbarer med mælkechokolade
Next Post: Chokoladekage med efterårssmag »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Maapähklitega muretainakook piimašokolaadiga | Cook the day away! siger:
    8. november 2016 kl. 13:30

    […] Idee siit. […]

  2. Потрясающее песочное печенье с шоколадом, арахисом и карамелью siger:
    22. december 2016 kl. 20:23

    […] По материалам: AnneauChocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap