E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kager til fest

27. september 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

 

 

figenkage

Hvad serverer man af kage til en familiefest, når man gerne vil imponere?

I indlægget her ser I de kager, jeg lavede til festen i sidste weekend. Der skulle være kage til chokoladefans, og kage til dem som ikke er så vild med chokolade (ja, de findes altså), og så skulle ungerne også have noget lækkert. Dem forkælede jeg med blåbærmuffins. Så kunne de få deres helt egen lille kage at sidde med. Det plejer at være et sødt hit hos de mindste ganer.

Jeg holder meget af at pynte kager med friske bær og frugter, da det er den mest velsmagende og naturlige form for pynt, jeg kender til. Og så er det altid med til at peppe de lidt tungere kager op, når de får selskab af et frisk indslag fra bær eller frugt. Der må hjertens gerne også være en fløjlsblød creme, som binder kagen og den friske topping sammen i en fin smagfuld sløjfe, som på figenkagen. Men mere skal der ikke til. Jo det skulle da lige være lidt knas som den karamelliserede hvide chokolade drysset på de festklædte chokoladekager.

Jeg håber, at I kan lade jer inspirere til næste gang, I skal servere kage til en festlig lejlighed.

Ha’ en super dejlig tirsdag! Jeg skal til bogrelease hos min sejeste veninde Maja, som udgiver sin nye dessertbog Majas Desserter i dag <3

muffins

ballade6

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Blommeballade – chokoladekage med pocherede blommer
Next Post: Citron ricotta kage »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap