E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En fabelagtigt fyldt croissant

6. februar 2018 af Anne au Chocolat 2 kommentarer


I denne uge har jeg Caroline fra 8. klasse i praktik. Hun skrev til mig i efteråret og spurgte, om hun måtte komme i praktik hos mig, da hun godt kunne tænke sig at få et indblik i hverdagen som kogebogsforfatter, blogger, madskribent og -stylist. Og så selvfølgelig lave og spise en masse kage. Fordi hun elsker kage.

Det ønske kunne jeg ikke sige nej til 🙂

Vi lagde ud med disse fabelagtige croissanter med et fyld af nutella, hindbær og pistacier. Før vi spiste dem, forevigede kameraet dem, og vi talte i samme stund om, hvad der gør et madbillede lækkert og giver folk lyst til at “sætte tænderne i billedet”. Og så fik Caroline også et indblik i verdenen af Photoshop og fotoredigering.

En rimelig velsmagende praktikstart!

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Endnu en opskrift på romkugler med masser af smag
Next Post: Marmoreret brownie med mørk og hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Katrine skriver

    15. februar 2018 kl. 14:50

    Det er virkelig cool, at du har taget en praktikant. Da jeg gik i 8. var mit største ønske at komme i praktik ved en nødhjælpsorganisation, så jeg skrev til dem alle sammen, men de sagde alle nej. Og så sendte jeg en mail til en lille NGO drevet af en enkelt kunstner, og hun sagde ja. Jeg havde nogle vanvittigt inspirerende dage dengang, som jeg stadig er taknemmelig for i dag.
    Så det er rigtig god stil <3

  2. Gülcan skriver

    17. februar 2018 kl. 14:18

    Hej
    Det ser rigtig lækkert ud. Kunne godt tænke mig at prøve dem – men synes ikke jeg kan finde opskriften nogen steder ?:)
    Vh Gülcan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
1. december på arbejdet med risalamande cheesecak 1. december på arbejdet med risalamande cheesecakes, julemusik og Roskilde i sneklæder ❄️☃️🧁🍒
Vanilje-jule-parfait-is med marcipan, brændte man Vanilje-jule-parfait-is med marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær 🍨🍒. Den laves uden ismaskine og er en drøm af en juledessert ✨ 
Desuden et alletiders alternativ til risalamanden, hvis man nu ikke er til den slags ☺️
Her kommer opskriften, som er til 6 personer 🥰

🍒🍨

3 æggehvider (pasteuriserede, evt)
85 g sukker
250 ml piskefløde
3 æggeblommer (pasteuriserede, evt)
Korn af 1 vaniljestang
70 g marcipan
100 g brændte mandler
70 g amarena kirsebær

Pisk æggehviderne til marengs med halvdelen af sukkeret i en skål. Pisk derefter fløden til en blød flødeskum en anden skål. Pisk til sidst æggeblommerne lyse og luftige med resten af bagesukkeret samt vaniljekorn i en tredje skål. Vend forsigtigt marengs i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Skær marcipan i mindre stykker, hak de brændte mandler, halvér amarena kirsebær og vend alle tre dele forsigtigt i iscremen og hæld den i en lille brødform beklædt med bagepapir. Frys isen i mindst 4 timer og gerne natten over.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap