Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

En lille lagkage til Emils 1 års fødselsdag

16. marts 2018 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

I går fyldte vores søde lillebror Emil 1 år. Det første år som mor til to er gået så hurtigt, og jeg forstår slet ikke, hvor tiden er blevet af. Den er i hvert fløjet stærkt afsted! Jeg prøver virkelig at holde fast på hat og briller og suge alle stunder og sekunder til mig.

Vi fejrer Emils første fødselsdag med den nærmeste familie i morgen lørdag, men han skulle ikke snydes for sin egen lagkage på selve dagen ♥

Til den lille lagkage brugte jeg opskriften på lagkagebunden fra lagkagen her men lavede kun 1/4 portion og smurte den ud i et forholdvist tyndt lag på en bageplade beklædt med bagepapir, og så bagte jeg den, til den var fint gylden i ca. 8-10 minutter. Jeg tænkte, at jeg havde bagt den for længe, da jeg stak den ud med udstikker i afkølet form, men da den blev samlet og havde fået lov til at stå på køl i et par timer, havde hindbærcremen (som jeg lavede 1/3 af) gjort bundene dejligt bløde igen. Jeg puttede også friske bær mellem lagene, og en af bundene fik at lag nutella, fordi jeg ikke kunne lade være. Men kun fantasien sætter grænserne for, hvad der skal i og på sådan en lille lagkage.

Madglade Emil var i øvrigt meget begejstret for at få sin helt egen kage og sagde “mmm mmm”, mens han guffede løs af den. Han startede først med at spise alle hindbærrene. 



Skrevet i: Kager

Previous Post: « Saftig mandelkage med hindbær, hvid chokolade og citron
Next Post: Fødselsdagslagkage med rabarber og mælkechokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Laura skriver

    20. august 2019 kl. 20:48

    Hej Anne,
    Kan du skrive hvilke mål du cirka har brugt i forhold hil hindbærcremen?

  2. Cathrine Birk Eliasen skriver

    23. november 2019 kl. 15:00

    Hej Anne
    Kan man lave kagen dagen før? Eller kan man lave selve hundbærmoussen dagen før og komme den i sprøjtepose dagen efter??

    God dag

  3. Anne au Chocolat skriver

    24. november 2019 kl. 14:32

    Kære Cathrine,
    Ja det tænker jeg godt!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap