Min skønne veninde Chocolat og jeg svæver på søde chokoladeskyer i denne uge og næste uge med, hvor vi er i studiet hos dygtige og superseje Columbus Leth, som tager billederne til vores kogebog Lykken er chokolade. Det er SÅ fantastisk, og alt kribler inden i mig af chokolykke hele tiden. Mens vi har haft det sjovt de sidste par dage i studiet, har vi – med hjælp fra Columbus – fået taget nogle super flotte billeder af chokoladesagerne til bogen, og vi er ved at boble over af bar’ spænding for at se det endelige resultat – og for at vise det til jer alle sammen.
Jeg er ELLEVILD med bogens cover, som jeg har lyst til at tage en bid af. Har I ikke også det? 🙂 Tak Columbus!
Columbus skal også takkes for at fange dette billede af mig i junglen i Brasilien, da vi besøgte AMMA Chocolates plantage, Monte Alegre, i juni måned. Jeg knipsede den kære kakaofrugt til instagram, som I også kan se nedenfor. Det var nu ikke svært at fange mig med iPhonen, da jeg havde den i hånden det meste af tiden. Der var intet signal eller internetdækning, så det var kun få at forevige lidt af regnskoven og de magiske kakaotræer og deres finurlige frugter via telefonens kamera. De rigtige minder gemmer sig dog stadig indeni, når jeg tænker tilbage på de sanseindtryk, jeg fik i junglen, da jeg følte på kakaofrugten. Særligt vildt var det, da manden bag AMMA Chocolate Diego Badaró flækkede kakaofrugten, så jeg kunne dufte og smage frugtkødet. Selvom I har læst om det lige her, kunne jeg snildt blive ved med kakaofortællingerne.


