E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Sommersød kirsebærcrumble

10. juli 2016 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

kirsebærcrumble

Når man går på kirsebærrov i sit nye kvarter sammen med sin mand og sin søn, er sommerlykken gjort. Og putter man kirsebærrene i en crumble, får man englene til at synge. Denne sommersøde kirsebærcrumble kan spises som dessert, til eftermiddagskaffen eller – som vi gjorde – til morgenmad. Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed creme fraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til. Portionen her passer til 2 kageglade personer (vi spiste den hele på én gang, min mand og jeg <3 ), men man kan bare gange opskriften op.

Kirsebærcrumble
2(-4) personer

55 g koldt smør
65 g mel
50 g sukker
200 g kirsebær uden sten, halveret
15 g sukker
15 mandelflager

Skær smør i tern og kom det i en skål sammen med mel og sukker. Smuldr det mellem fingrene til det ligner brødkrummer. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad og drys med 15 g sukker. Fordel crumbledejen over og drys med mandelflager. Bag crumblen i ovnen ved 190 grader varmluft i ca 25 minutter, til den er let gylden.

Skrevet i: Desserter Tags: crumble, kirsebær, kirsebærcrumble

Previous Post: « Mandelkage med saltkaramelganache og jordbær
Next Post: Chokolademandelkage med ganache og bær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ida V skriver

    11. juli 2016 kl. 18:12

    Hej Anne

    Hvor ser det lækkert ud! Hvad måler det fad, du har brugt.

    Bedste hilsner
    Ida

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. juli 2016 kl. 22:17

    Kære Ida,
    Mange tak 🙂 Mit fad er ca. 15×12 cm. Men du kan også bage det i en rund form eller i individuelle små ramekinere. Det er helt op til dig!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Вишневый крамбл за 30 минут: простой рецепт от датского кондитера siger:
    29. juli 2016 kl. 00:36

    […] По материалам: Anneauchocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap