Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Sommersød kirsebærcrumble

10. juli 2016 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

kirsebærcrumble

Når man går på kirsebærrov i sit nye kvarter sammen med sin mand og sin søn, er sommerlykken gjort. Og putter man kirsebærrene i en crumble, får man englene til at synge. Denne sommersøde kirsebærcrumble kan spises som dessert, til eftermiddagskaffen eller – som vi gjorde – til morgenmad. Nyd den lun eller afkølet, som den er eller gerne med fuldfed creme fraiche, letpisket fløde eller en kugle vaniljeprikket is til. Portionen her passer til 2 kageglade personer (vi spiste den hele på én gang, min mand og jeg <3 ), men man kan bare gange opskriften op.

Kirsebærcrumble
2(-4) personer

55 g koldt smør
65 g mel
50 g sukker
200 g kirsebær uden sten, halveret
15 g sukker
15 mandelflager

Skær smør i tern og kom det i en skål sammen med mel og sukker. Smuldr det mellem fingrene til det ligner brødkrummer. Kom de halve kirsebær i et lille ovnfast fad og drys med 15 g sukker. Fordel crumbledejen over og drys med mandelflager. Bag crumblen i ovnen ved 190 grader varmluft i ca 25 minutter, til den er let gylden.

Skrevet i: Desserter Tags: crumble, kirsebær, kirsebærcrumble

Previous Post: « Mandelkage med saltkaramelganache og jordbær
Next Post: Chokolademandelkage med ganache og bær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ida V skriver

    11. juli 2016 kl. 18:12

    Hej Anne

    Hvor ser det lækkert ud! Hvad måler det fad, du har brugt.

    Bedste hilsner
    Ida

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. juli 2016 kl. 22:17

    Kære Ida,
    Mange tak 🙂 Mit fad er ca. 15×12 cm. Men du kan også bage det i en rund form eller i individuelle små ramekinere. Det er helt op til dig!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Вишневый крамбл за 30 минут: простой рецепт от датского кондитера siger:
    29. juli 2016 kl. 00:36

    […] По материалам: Anneauchocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap