E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Koldbryg din iste denne sommer

13. juli 2014 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

iste

Den sidste uge har stået på sol, varme og sød sommerstemning. Når sommeren er gavmild med temperaturerne, har jeg for det meste kun lyst til iskolde og læskende drikke så som limonade og iste. Sidstnævnte har jeg derfor lavet ganske ofte den seneste tid. Det er super simpelt og meget lækkert, hvis man koldbrygger teen natten over og pepper den op på med lidt hyldeblomstsaft, mynte eller friske bær, når den skal serveres.

Billederne her har jeg taget på mit arbejde, hvor der også bliver drukket en del iste lavet på vores NUTE teer. På det øverste billede er Spring Tea smagt til med lidt hyldeblomstsaft og mynte. Det nederste er Strawberry & Camomile teen med lækre danske jordbær. I får opskriften her:

Koldbrygget iste med Strawberry & Camomile
(1 liter)

8 g NUTE Strawberry & Camomile til 1 liter vand
1 spsk. rørsukker
Put teen i en tepose, kom den og en spsk. rørsukker i en kande med koldt vand og lad den trække tildækket i køleskabet natten over.
Servér den koldbryggede te iskold med friske jordbær.

Tip: Brug din favorit te til sommerens koldbryggede iste. Hvis du har en Sodastreamer, så prøv at give isteen et pift kulsyre for en perlende og ‘sparkling’ frisk oplevelse.

iste1

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Den lækreste chokoladetærte
Next Post: Ferskencrumble »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Our Food Stories skriver

    13. juli 2014 kl. 11:49

    looks so fresh and like summer!! very delicious <3
    laura&nora

  2. Sara skriver

    13. juli 2014 kl. 19:57

    Jeg er så klar på at lave min egen iste nu! Jeg elsker også den meget simple fremgangsmåde, og de enkle ingredienser. Sådan skal det være 😀

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  3. Anne Sofie / bedreblog.dk skriver

    27. juli 2014 kl. 19:13

    Mmm når man elsker te i forvejen ser dette bare rigtig lækkert ud. Har selv lavet is te her til sommer med Grøn-Jordbær te, nam!.

    Jeg har netop tilføjet din blog til vores nye link liste på bedreblog.dk, det håber jeg er i orden?
    Det er tanken at liste med tiden skal indeholde så mange blogs som muligt.

  4. Nanna skriver

    28. juli 2014 kl. 13:30

    Hej Anne. hvor har du fået de seje sugerør fra, og det glas du bruger til din iste?
    ps. jeg glæder mig til at prøve det 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:44

    Kære Nanna
    De er købt i Tiger 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:44

    Kære Anne Sofie
    Det lyder lækkert – og helt i orden 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:45

    Kære Sara
    Er helt enig 🙂

  8. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:45

    Dear Laura & Nora
    THANK you!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap