E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Koldbryg din iste denne sommer

13. juli 2014 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

iste

Den sidste uge har stået på sol, varme og sød sommerstemning. Når sommeren er gavmild med temperaturerne, har jeg for det meste kun lyst til iskolde og læskende drikke så som limonade og iste. Sidstnævnte har jeg derfor lavet ganske ofte den seneste tid. Det er super simpelt og meget lækkert, hvis man koldbrygger teen natten over og pepper den op på med lidt hyldeblomstsaft, mynte eller friske bær, når den skal serveres.

Billederne her har jeg taget på mit arbejde, hvor der også bliver drukket en del iste lavet på vores NUTE teer. På det øverste billede er Spring Tea smagt til med lidt hyldeblomstsaft og mynte. Det nederste er Strawberry & Camomile teen med lækre danske jordbær. I får opskriften her:

Koldbrygget iste med Strawberry & Camomile
(1 liter)

8 g NUTE Strawberry & Camomile til 1 liter vand
1 spsk. rørsukker
Put teen i en tepose, kom den og en spsk. rørsukker i en kande med koldt vand og lad den trække tildækket i køleskabet natten over.
Servér den koldbryggede te iskold med friske jordbær.

Tip: Brug din favorit te til sommerens koldbryggede iste. Hvis du har en Sodastreamer, så prøv at give isteen et pift kulsyre for en perlende og ‘sparkling’ frisk oplevelse.

iste1

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Den lækreste chokoladetærte
Next Post: Ferskencrumble »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Our Food Stories skriver

    13. juli 2014 kl. 11:49

    looks so fresh and like summer!! very delicious <3
    laura&nora

  2. Sara skriver

    13. juli 2014 kl. 19:57

    Jeg er så klar på at lave min egen iste nu! Jeg elsker også den meget simple fremgangsmåde, og de enkle ingredienser. Sådan skal det være 😀

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  3. Anne Sofie / bedreblog.dk skriver

    27. juli 2014 kl. 19:13

    Mmm når man elsker te i forvejen ser dette bare rigtig lækkert ud. Har selv lavet is te her til sommer med Grøn-Jordbær te, nam!.

    Jeg har netop tilføjet din blog til vores nye link liste på bedreblog.dk, det håber jeg er i orden?
    Det er tanken at liste med tiden skal indeholde så mange blogs som muligt.

  4. Nanna skriver

    28. juli 2014 kl. 13:30

    Hej Anne. hvor har du fået de seje sugerør fra, og det glas du bruger til din iste?
    ps. jeg glæder mig til at prøve det 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:44

    Kære Nanna
    De er købt i Tiger 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:44

    Kære Anne Sofie
    Det lyder lækkert – og helt i orden 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:45

    Kære Sara
    Er helt enig 🙂

  8. Anne au Chocolat skriver

    28. juli 2014 kl. 15:45

    Dear Laura & Nora
    THANK you!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det blive Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det bliver en sød Pinsesøndag 🌞🤗
Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap