E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Nu kan du blive uddannet Chocolatier herhjemme!

10. juli 2012 af Anne au Chocolat 27 kommentarer

Billedets noget demonstrative udsagn passer ikke helt, men jeg kan jo ikke skjule, at mit hjerte banker for chokolade, chokolade og lidt mere chokolade! I skrivende stund spiser jeg en lille carré Guanaja 70% fra Valrhona. Så er dagen startet på bedste vis.

Forleden fik jeg en fremragende mail fra Mariann, som er kursus- og udviklingskonsulent på Hotel- og Restaurantskolen i København. Hun kunne med glæde fortælle mig, at der i det nye år kommer en spritny chocolatieruddannelse, som HRS udbyder i samarbejde med Kold College i Odense. Dette sker ifølge Mariann, fordi der i branchen er en stigende efterspørgsel på at kunne specialisere sig og gå i dybden med et bestemt område i gastronomiens verden. Og derudover, fortæller hun, er det at arbejde med chokolade også er blevet stigende populært, hvilket jo heller ikke just er gået ubemærket hen i mit lille chokoladeunivers.

Denne chocolatieruddannelse – som tager 4 måneder – er eftersigende den mest omfattende af sin slags, og vi har aldrig før herhjemme haft en chocolatieruddannelse på så højt et niveau med undervisning af toppen af poppen inden for chokoladeverdenen.

I kan læse meget mere om uddannelsen, praktiske oplysninger samt specifikke detaljer om det spændende chokoladeforløb lige her.

Uddannelsen åbner op for et hav af søde og seje muligheder, og at sige at jeg er fristet er en underdrivelse. Lyder det ikke fantastisk ? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: Chocolatier, chokolade, chokoladeuddannelse, Hotel- og Restaurantskolen, HRS, Kold College, København

Previous Post: « Vanilleparfait med rosiner og karamelliserede solsikkekerner
Next Post: Kage og fødselsdag i det spanske »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Piskeriset skriver

    10. juli 2012 kl. 08:52

    Do it! Det lyder ret spændende og bestemt noget for dig 🙂

  2. Jane skriver

    10. juli 2012 kl. 08:58

    Ej, hvor spændende. I næste uge drager jeg en tur til byernes by Paris. Du kender byen så godt. Er der nogle (søde + chokolade) steder, som jeg absolut ikke må gå glip af?

  3. Vibeke Lentz skriver

    10. juli 2012 kl. 08:58

    Hvor sejt, det lyder godt nok som en lækker uddannelse;)

  4. Anne Mette Carstensen skriver

    10. juli 2012 kl. 09:21

    Mmmm … Det er godt nok fristende! Måske man skulle overveje et karriereskift :o)

  5. Amalie skriver

    10. juli 2012 kl. 09:32

    Åh hvor lyder det helt vidunderligt, forresten er lidt farlig side at få bekendtskab med, der er mange lækre kurser! Hvem der bare havde 24.000 kr

  6. Line skriver

    10. juli 2012 kl. 10:12

    Anne! Den utdannelsen maa du ta! Den passer deg jo perfekt!
    Ha en superfin sommer!
    Knus!

  7. Kristine skriver

    10. juli 2012 kl. 22:45

    Lyder som om den uddannelse er skabt til dig 🙂 Go for it.

  8. Johanne skriver

    11. juli 2012 kl. 07:15

    Fantastisk, Anne! Den uddannelse har jeg ventet længe på! Meget gode nyheder…måske vi ses 😉

  9. Marie skriver

    11. juli 2012 kl. 19:53

    De har sååå mange spændende kurser! Jeg tænker selv på at tage deres Sommelier diplomuddannelse, men måske man også burde tage en chocolatier? Da jeg arbejdede for Peter Beier i sin tid, der overvejede jeg det rigtig meget!!

  10. Anja skriver

    12. juli 2012 kl. 17:25

    Det lyder jo helt perfekt!

  11. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:25

    Kære Piske
    Jeg har meget meget lyst til at gøre det 🙂

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:26

    Kære Jane
    Det lyder skønt med Paris! 🙂
    Jeg har skrevet en masse masse indlæg om byernes by, så søg efter Paris i søgefeltet ude til højre og alle indlæggene kommer frem.
    God tur!

    kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:29

    Kære Vibeke
    Det gør det nemlig! Og jeg er endnu mere fristet nu efter at have haft flere dage til at drømme i:-)

    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:30

    Kære Anne Mette
    Ja hihi jeg overvejer det i hvert fald 🙂

    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:31

    Kære Amalie
    Det lyder nemlig så godt, og jeg overvejer bestemt at skrabe de 24000 kr sammen, så jeg kan deltage!

    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:32

    Kære Line

    Tusind tak! Jeg håber, at du nyder Singapore!

    Kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:32

    Kære Kristine
    Ja ik…? 🙂 Jeg har lyst!

    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:33

    Kære Johanne
    Ih hvor sejt! Jeg håber, at vi ses 🙂

    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:33

    Kære Marie
    Ja du skal gøre det 😉

    Kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    14. juli 2012 kl. 19:34

    Kære Anja
    Nemlig! Perfekt for mig – og måske for dig ? 🙂

    Kh Anne

  21. Berit Niemi skriver

    8. april 2013 kl. 17:50

    Jeg har talt med dem på Hotel og Restantskolen de sige min 2 års som kok eller konditor . Det skal lige vides det er en videre bygning for de to områder .
    Det kan jeg så ikke selv se en fordel i. Hvis man selv fremstiler Chokolade og selv har lært en masse på You tube, som giver meget mere ende at stå i lære som konditor.
    Hvor feks. der kun samles kager. Så lærer man kun om chokolade på konditorskolen ?
    Berit Niemi

  22. Helena skriver

    25. maj 2013 kl. 07:09

    Hej allesammen,

    Jeg skriver lige, da jeg simpelthen er nødt til tilkendegive min mening. Fandt denne blog, og tænkte hvor er den hyggelig, og så vidunderligt med chokoladeelskere. Jeg er selv uddannet chokolatier eller som det hedder, i det danske uddannelsessystem, chokolade- og konfektureassistent. Endnu en grund til at man i daglig tale kalder det chokolatier, det er noget nemmere. Jeg er blandt de sidste der fik lov til at gå gennem denne uddannelse, da der desværre ikke var nok tilslutning. Jeg blev selv udlært i 2006 fra Frederiksberg Chokolade, med en sølvmedalje. Min uddannelse har taget 2 år og 7 måneder, så ville godt nok blive stødt hvis man på almindelig hobbybasis kunne få lov til at kalde sig chocolatier på bare 4 måneder. Du Kan ikke blive professionel på så kort tid, heller ikke ved hjælp fra Youtube. Er man uddannet kok, konditor eller bager først, kan jeg forstå det, da man har mange fælles skoleforløb på disse uddannelser. Håber ikke jeg har trådt nogle over tæerne, og er virkelig glad for at chokolade har vundet sådan frem. Tusind tak for en superhuggelig blog, og vil gerne hjælpe med at lave en recept/ opskrift på en hjemmelavet snickers, hvis det kan friste.
    Stort smil herfra

  23. Anne au Chocolat skriver

    26. maj 2013 kl. 19:06

    Kære Helena
    Tak for en fin kommentar, som jeg udemærket godt forstår 🙂

    Jeg vil gerne have en opskrift på Snickers!

    Kh Anne

  24. mélanie skriver

    15. juli 2013 kl. 14:02

    det er en dejlig uddannelse. Jeg er fransk og kok og tænker på om tage den uddannelse. Men jeg ikke forstår hvis jeg skal finde en praktiksplads for tage uddannelsen?

  25. Anne au Chocolat skriver

    16. juli 2013 kl. 14:39

    Kære Mélanie
    Tak for mail. Find mig gerne på facebook 🙂

    Kh Anne

  26. line skriver

    14. december 2013 kl. 23:00

    Det lyder spændende. Bortset fra at de 4 mdr koster 24.000kr.

  27. Henrik Langkjær skriver

    23. marts 2014 kl. 20:51

    Hej alle,

    Har også læst omkring denne uddannelse. Og bare lige en kommentar til Helene. Dette er et kursus og ikke at sammen lige med din uddannelse. Et af kravene er dog også, at du har arbejdet på fuldtid i et køkken og du er uddannet kok eller lignende. Så man kan (desværre) ikke bare komme ind fra gaden og uddannelsen og kalde sig for chocolatier.

    Desværre for jeg ville rigtig gerne vise noget mere om chokolade. Netop i form af kurser. Det er bare svært at støve op.

    Mvh Henrik

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap