E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Små rabarberkager med græsk yoghurt og myntesukker

21. maj 2018 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Sommersøde, simple men ret festlige og ikke mindst vanvittigt velsmagende små rabarberkager, som er så lækre i sig selv. Og endnu mere geniale med en skefuld græsk yoghurt og et drys af myntesukker (lavet med mynte fra krydderurtebedet i haven).

De er perfekte til eftermiddagskaffen eller en koldbrygget iste, og slut også gerne en sommerlig middag af med at stille et fad af disse på bordet. Ren lykke ♥

Små rabarberkager med græsk yoghurt og myntesukker
12 stk

100 g sukker
70 g smør, blødt
Korn fra 1/4 vaniljestang
1 æg
75 g græsk yoghurt
130 g mel
1 tsk bagepulver
Fintrevet skal fra 1/4 øko citron
150 g rabarber

Myntesukker:
25 g sukker
20 mynteblade

Græsk yoghurt

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk sukker, smør og vaniljekorn godt sammen i en skål. Tilsæt æg og yoghurt og pisk videre. Vend mel og bagepulver i kagedejen. Skær rabarberne i skiver på 5 mm  og vend dem i kagedejen. Fordel dejen i 12-14 små muffinsforme (reklamelink) og bag dem i ovnen i 18-20 minutter. Brug en strikkepind eller tandstik til at tjekke, om de er færdigbagt. Køl dem helt af. Lav i mellem tiden myntesukker. Kom mynte og sukker i en morter og knus til myntesukker. Eller brug en minihakker. Kom en lille skefuld græsk yoghurt på hver kage og drys med myntesukker. Server straks.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Passionskage med Inspiration Passion fra Valrhona
Next Post: En simpel cream cheese frosting med hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. VenterpaavinBlog skriver

    21. maj 2018 kl. 16:36

    Lyder så lækkert med mynte-rabarber kombien!

    – A

  2. Anne au Chocolat skriver

    23. maj 2018 kl. 20:01

    Kære A
    Tusind tak 🙂
    Kh Anne

  3. Mille skriver

    24. maj 2018 kl. 17:35

    Hej! Sikke en dejlig simpel opskrift! De ser gode ud! Kan kagerne bages dagen i forvejen? 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    25. maj 2018 kl. 08:21

    Kære Mille,
    TAK 🙂
    Det kan du tro! Pga. rabarberstykkerne ville jeg opbevare kagerne på køl natten over og så tage dem ud et par timer inden servering.
    Kh Anne

  5. caroline skriver

    22. november 2018 kl. 15:42

    Hejsa

    Tror du man kan bruge rabarber, der har været frosne?

  6. Anne au Chocolat skriver

    23. november 2018 kl. 09:25

    Kære Caroline
    Ja det tror jeg sagtens 🙂

  7. Catarina Krogh Andersen skriver

    31. maj 2019 kl. 10:25

    Kære Anne
    Har bagt disse små lækre rabarberkager. Det var en kæmpe succes med græsk yoghurt og myntesukker på toppen👌😀Virkelig en gode kombination. Skønt at få brugt rabarber og mynte fra haven. Endnu engang med inspiration fra din altid fantastiske blok. Tak for den👍😀❤️

  8. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2019 kl. 09:51

    Kære Catarina
    Hvor er det dejligt at høre 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Week☕️nd ✨ Week☕️nd ✨
September, du var sensommerfin og smagte skønt 🤍✨
Der skal være chokolade, smør og sukker i min br Der skal være chokolade, smør og sukker i min brownie, men veganske dadelbarer med peanutbutter og chokolade elsker jeg (nærmest) lige så højt 😋✌🏻🥜🍫🤎
Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool dadler med crunchy peanut butter og mørk chokolade 😋🍯🥜🍫
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap