Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Fudge med ristede hasselnødder

13. april 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Jeg håber, at I nyder påsken i familiens skød eller sammen med gode venner og har hyggelige, velsmagende stunder rundt om påskebordet med lidt søde sager også.
I dag serverer jeg fudge med ristede hasselnødder for jer her på bloggen. En simpel opskrift som tager udgangspunkt i disse karameller, jeg delte på bloggen for over 7 år siden. I denne udgave varmes karamelmassen lidt mere op, så karamellerne ændrer en anelse konsistens og forvandles til blød og fantastisk lækker fudge – eller i hvert fald noget der minder meget om. De byder også på fine vaniljekorn samt et nip af salt og har fået knasende selskab af aromatiske ristede hasselnødder. De er den perfekte treat at have i køleskabet til, når lækkersulten lige melder sig. Den gør den ofte herhjemme!

Fudge med ristede hasselnødder
ca. 30 stk

1 dåse sødet kondenseret mælk, ca. 395 g
120 g smør
30 g glukosesirup
150 g sukker
1 nip salt
Korn af 1 vaniljestang
100 g ristede hasselnødder

Smelt alle ingredienserne (på nær hasselnødder) langsomt sammen i en gryde over svag varme, indtil sukkeret er opløst, mens der røres konstant. Skru derefter op for varmen og bliv ved med at røre i ca. 15-17 min, mens karamelmassen småkoger, til den har fået en lysebrun farve. Tilsæt hasselnødderne. Hæld massen ned i en firkantet form (ca. 15 cm x 15 cm) beklædt med bagepapir og køl ned. Opbevar på køl i 3-4 timer, inden fudge stykkerne kan skæres ud.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Påskedessert: Citronsoufflé
Next Post: Hvid chokoladekage med cream cheese topping og rabarber »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap