E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Gavekort til ‘Lykken er chokolade’

23. november 2013 af Anne au Chocolat 11 kommentarer

lykkenerchoko1

Maja og jeg kan se tilbage på to vidunderlige uger i studiet hos den fantastiske Columbus Leth, som har været proppet til randen med chokoladesødme, latter i lange baner og alle de strålende billeder, som vi har skudt til vores chokoladebog ‘Lykken er chokolade’, som udkommer den 25. februar. Selvom vi alle er mere end meget tilfredse med resultatet, har vi – Maja og jeg i hvert fald – lyst til at gøre det hele igen.

Jeg har samlet de fleste af de instagrams, jeg har knipset i løbet af de sidste to uger som små teasers til bogen og for at give jer et indtryk af den sødmefulde og sjove stemning, der har hersket undervejs i studiet.

Når bogen udkommer den 25. februar, holder Maja og jeg bogrelease, hvor I alle er velkomne til at komme og hilse på og få chokoladesøde bidder fra bogen serveret. Vi kommer til at sælge bogen til releasen. Mere info følger.

Vi har valgt også at give jer muligheden for at købe et gavekort til chokoladebogen allerede nu, som kan ligge under træet, når julen står for døren. Vi signerer bogen med en chokoladesød hilsen til dig eller vedkommende, som skal begaves med ‘Lykken er chokolade’.
Vi sælger bogen for 250 kr inklusiv forsendelse. Det kommer den også til at koste i din boghandel til februar. Gavekortets forside ses nederst i indlægget, og hvis det har interesse, skal du blot skrive dit fulde navn og adresse (din eller modtagerens) til min mail: a.moltkehansen@gmail.com for at lave en bestilling. Så sender jeg mine kontooplysninger til dig, og når pengene er overført, sender jeg straks gavekortet af sted til dig – og så snart ‘Lykken er chokolade’ er kommet, sender jeg et signeret eksemplar din retning.

Du kan købe gavekortet fremtil den 18. december.

Stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet eller send en mail, hvis der skulle herske tvivl om noget.

Med ønsket om en ekstra chokoladet weekend. Kh Anne

lykkenerchoko2 IMG_0232 IMG_0441
lykkenerchoko3Lykken er chokolade_FB

 

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokoladekogebog, gavekort, gavekort til lykken er chokolade, kogebog, Lykken er chokolade, Politikens Forlag

Previous Post: « Julede dadelkugler anno 2013 med et twist af AMMA
Next Post: Jule-te trøfler med Christmas Tea fra NUTE »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Dan Aagaard Simonsen skriver

    23. november 2013 kl. 13:29

    Jeg vil gerne købe et gavekort til “Lykken er chokolade”.
    Det er en julegave til min kæreste Anne Kjær.

    Kh.
    Dan

  2. Line skriver

    23. november 2013 kl. 13:58

    Naa ble jeg glad! Din bog udkommer paa min foedselsdag 25. Februar! Jippi! Da maa den jo bare bli en bestselger 🙂

  3. Anne au Chocolat skriver

    23. november 2013 kl. 16:57

    Kære Dan
    Det lyder godt 🙂
    Vil du sende mig en mail med bestillingen?
    God weekend.
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    23. november 2013 kl. 16:58

    Kære Line
    Cool 🙂
    Jeg sørger for, at mor eller far tager et signeret eksemplar med til Indien til dig.
    Kram og rigtig god weekend

  5. Winnie Laursen skriver

    24. november 2013 kl. 19:53

    Venligst send mig en mail med oplysning om procedure mht. bestilling/køb af gavekort.
    På forhånd tak,

    Mvh
    Winnie

  6. Anne au Chocolat skriver

    24. november 2013 kl. 23:06

    Kære Winnie
    Tak for din mail 😉
    Kh Anne

  7. Margrethe Nielsen skriver

    4. december 2013 kl. 15:21

    Hej

    Jeg har sendt dig en mail d. 26.11.13 ang. bestilling af gavekort til din bog, men har ikke hørt fra dig – måske har du ikke modtaget den ????

  8. Anne au Chocolat skriver

    4. december 2013 kl. 18:23

    Kære Margrethe,
    Jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig. Vil du sende en ny? 🙂
    På forhånd tak og god aften.

    Kh Anne

  9. Anne Lyngholm skriver

    12. december 2013 kl. 19:24

    Jeg vil gerne købe et gavekort til Jeres bog
    Vil du sende kontooplysninger?

    Venlig hilsen Anne Lyngholm

  10. Alf skriver

    18. december 2013 kl. 21:29

    Aj, hvor fedt! Den må jeg købe til søs. Håber at alt er finest med dig Anne!

Trackbacks

  1. Mere julekonfekt og om at spise chokolade hver dag - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:18

    […] så skriv en mail til [email protected]/* */ for mere info og læs gerne mere om gavekortet i dette indlæg. Jeg sender første portion gavekort af sted med posten i dag! […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap