E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Brombærsnitter med crumbletop

13. september 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer


Alle 10 brombærsnitter med crumbletop røg på under et døgn. Christian spiste langt de fleste. Han kunne ikke stoppe igen. Så godt smager de! De er knasende sprøde og let karamelliserede med en farvefin og syrligt sød brombærmidte. Lavet med brombær fra sommerhushaven <3

Nyd snitterne nybagte, lune eller afkølede – og også gerne direkte fra køl.

I øvrigt en perfekt picnickage – eller godbid til ungernes madpakke. Evt. skåret i små kvadrater i stedet.

Brombærsnitter med crumbletop
10 snitter

Dej til bund og top:
200 g hvedemel
85 g brun farin
45 g sukker
100 g finvalsede havregryn
185 g smør
1/4 tsk salt

150 g brombærsyltetøj
30 g pekannødder

Dej:
Kom alle ingredienser i en røremaskine og rør det sammen til en ensartet smuldret dej. Eller brug dine hænder til at smuldre dejen i en almindelig skål.

Samling:
Pres halvdelen af dejen godt ud i bunden af en aflang tærteform (ca. 35 cm x 10 cm) som denne tærteform fra hjemmekonditor (reklame link) foret med bagepapir. Fordel brombærsyltetøjet på bunden i formen. Smuldr resten af dejen på toppen og drys med hakkede pekannødder.  Bag i ca. 30 minutter ved 180 grader varmluft, til crumbletoppen er fint gyldenbrun. Køl af i en halv times tid og skær ud i snitter.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Vidunderligt simpelt brombærsyltetøj
Next Post: Farvefin hindbærmousse med knas »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ilse Jensen skriver

    14. september 2017 kl. 13:20

    Uhm……. ser rigtig lækre ud ?
    Vil lige høre om de stadig er sprøde hvis de laves 1-2 dage før de skal spises og sættes i køleskab ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    14. september 2017 kl. 21:39

    Kære Ilse,
    Ja det er de 🙂 Selvom de naturlig er allermest sprøde, når de er helt nybagt. Men sådan er det vist med det meste af den slags bagværk!

  3. Kathrine skriver

    16. september 2017 kl. 22:18

    Den smager FANTASTISK! Sødt, syrligt og en lille smule salt, helt perfekt! Kan man mon fryse den? Og er det i så fald bedst når den er ubagt eller bagt? Jeg er MEGA fan af dine altid lækre kager ???

  4. Amalie skriver

    24. oktober 2017 kl. 23:02

    Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre til frysning. Kan de fryses og skal den så lunes før servering eller? 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    27. oktober 2017 kl. 15:03

    Kære Amalie,
    Ja det tænker jeg godt, at de kan. Men jeg har ikke prøvet det før. Lun dem gerne i ovnen, hvis du ønsker eller spis dem kolde 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap