Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Brombærsnitter med crumbletop

13. september 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer


Alle 10 brombærsnitter med crumbletop røg på under et døgn. Christian spiste langt de fleste. Han kunne ikke stoppe igen. Så godt smager de! De er knasende sprøde og let karamelliserede med en farvefin og syrligt sød brombærmidte. Lavet med brombær fra sommerhushaven <3

Nyd snitterne nybagte, lune eller afkølede – og også gerne direkte fra køl.

I øvrigt en perfekt picnickage – eller godbid til ungernes madpakke. Evt. skåret i små kvadrater i stedet.

Brombærsnitter med crumbletop
10 snitter

Dej til bund og top:
200 g hvedemel
85 g brun farin
45 g sukker
100 g finvalsede havregryn
185 g smør
1/4 tsk salt

150 g brombærsyltetøj
30 g pekannødder

Dej:
Kom alle ingredienser i en røremaskine og rør det sammen til en ensartet smuldret dej. Eller brug dine hænder til at smuldre dejen i en almindelig skål.

Samling:
Pres halvdelen af dejen godt ud i bunden af en aflang tærteform (ca. 35 cm x 10 cm) som denne tærteform fra hjemmekonditor (reklame link) foret med bagepapir. Fordel brombærsyltetøjet på bunden i formen. Smuldr resten af dejen på toppen og drys med hakkede pekannødder.  Bag i ca. 30 minutter ved 180 grader varmluft, til crumbletoppen er fint gyldenbrun. Køl af i en halv times tid og skær ud i snitter.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Vidunderligt simpelt brombærsyltetøj
Next Post: Farvefin hindbærmousse med knas »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ilse Jensen skriver

    14. september 2017 kl. 13:20

    Uhm……. ser rigtig lækre ud ?
    Vil lige høre om de stadig er sprøde hvis de laves 1-2 dage før de skal spises og sættes i køleskab ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    14. september 2017 kl. 21:39

    Kære Ilse,
    Ja det er de 🙂 Selvom de naturlig er allermest sprøde, når de er helt nybagt. Men sådan er det vist med det meste af den slags bagværk!

  3. Kathrine skriver

    16. september 2017 kl. 22:18

    Den smager FANTASTISK! Sødt, syrligt og en lille smule salt, helt perfekt! Kan man mon fryse den? Og er det i så fald bedst når den er ubagt eller bagt? Jeg er MEGA fan af dine altid lækre kager ???

  4. Amalie skriver

    24. oktober 2017 kl. 23:02

    Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre til frysning. Kan de fryses og skal den så lunes før servering eller? 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    27. oktober 2017 kl. 15:03

    Kære Amalie,
    Ja det tænker jeg godt, at de kan. Men jeg har ikke prøvet det før. Lun dem gerne i ovnen, hvis du ønsker eller spis dem kolde 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap