E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Peanut butter cookies bars med hvid chokolade og mælkechokolade

5. april 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Jeg bagte disse peanut butter cookie bars med hvid chokolade og mælkechokolade her i weekenden, og de røg allesammen på et døgn. De er stjernesimple at lave og vanedannende lækre. Sprøde udenpå, og dejligt seje på den bløde måde indeni. På bageprogrammet igen i næste uge.

Chokoladerne i opskriften har jeg modtaget i gave fra Elmelund Chocolatier Organic, og jeg er meget begejstret for dem!

I ønskes en dejlig søndag (og påskeferie?).

Peanut butter cookies bars med hvid chokolade og mælkechokolade
ca. 16 stk

100 g smør, blødt
75 g brun farin, jeg brugte den økologiske fra Dansukker
75 g sukker
1 æg
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
50 g crunchy peanut butter
100 g Peru 38% Hvid Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (Reklamelink) 
100 g Peru 41% Mælkechokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (Reklamelink)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Rør smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Vend peanut butter i. Slut af med at vende chokoladerne i. Tryk dejen ned i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 18-20 minutter til fint gylden. Drys lidt ekstra chokolade på, når den er kommet ud af ovnen. Køl af og skær i barer.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Påske gulerodskage med økologisk brun farin
Next Post: Svampede chokolademuffins »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap