Jeg bagte disse peanut butter cookie bars med hvid chokolade og mælkechokolade her i weekenden, og de røg allesammen på et døgn. De er stjernesimple at lave og vanedannende lækre. Sprøde udenpå, og dejligt seje på den bløde måde indeni. På bageprogrammet igen i næste uge.
Chokoladerne i opskriften har jeg modtaget i gave fra Elmelund Chocolatier Organic, og jeg er meget begejstret for dem!
I ønskes en dejlig søndag (og påskeferie?).
Peanut butter cookies bars med hvid chokolade og mælkechokolade
ca. 16 stk
100 g smør, blødt
75 g brun farin, jeg brugte den økologiske fra Dansukker
75 g sukker
1 æg
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
50 g crunchy peanut butter
100 g Peru 38% Hvid Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (Reklamelink)
100 g Peru 41% Mælkechokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (Reklamelink)
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Rør smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Vend peanut butter i. Slut af med at vende chokoladerne i. Tryk dejen ned i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 18-20 minutter til fint gylden. Drys lidt ekstra chokolade på, når den er kommet ud af ovnen. Køl af og skær i barer.
Skriv et svar