E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Parfait is med tre slags chokolader

3. april 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar

Endnu en fin forårsdag er begyndt, og solen skinner smukt. Man bliver glad i låget af at mærke de varme solstråler i ansigtet og samtidig beundre alle de fine lysegrønne knopper på træerne og buskenes grene, som er klar til at springe ud. Når det er forår, har jeg altid ekstra meget lyst til is, og her til morgen har jeg lavet en lækker iskage, jeg glæder mig til at dele med jer om et par dage.

I dagens opskrift forkæler bloggen alle chokoladefans, som også E L S K E R is! Og så skal man ikke bruge ismaskine for at lave isopskriften. Det er nemlig en parfait is, som byder på hele tre slags chokolader – hvid chokolade, mørk chokolade samt den blonde og karamelfrække Dulcey chokolade fra Valrhona – i isen og på toppen. Jeg har også drysset med lidt chokoladeperler fra Valrhona, men de kan godt undlades.

Her er den ret simple og meget chokoladelækre opskrift på parfait is:

Parfait is med tre slags chokolader
6 personer

3 æggehvider (pasteuriserede hvis ønsket)
85 g sukker
250 ml fløde
3 æggeblommer (pasteuriserede hvis ønsket)
Korn af 1 vaniljestang
40 g Dulcey 32% chokolade, smeltet
40 g god mørk chokolade, smeltet
40 g god hvid chokolade, smeltet

Pisk æggehviderne til marengs med halvdelen af sukkeret. Pisk derefter fløden til en blød flødeskum. Pisk tilsidst æggeblommerne lyse og luftige med resten af sukkeret samt vaniljekorn. Vend forsigtigt marengsen i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Drizzl hurtigt det meste af de tre chokolader i iscremen og vend samtidig rundt i cremen med en dejskraber. Hæld iscremen i små forme og pynt med resten af chokoladen og evt. chokoladeperler fra Valrhona. Frys isen i mindst 4 timer og nyd derefter.

Skrevet i: Is

Previous Post: « En lille chokoladekage med trøfler og hasselnødder
Next Post: Iskage med hindbær og chokolade »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Kolme šokolaadiga parfee | Cook the day away! siger:
    22. april 2017 kl. 19:44

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap