Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Parfait is med tre slags chokolader

3. april 2017 af Anne au Chocolat

Endnu en fin forårsdag er begyndt, og solen skinner smukt. Man bliver glad i låget af at mærke de varme solstråler i ansigtet og samtidig beundre alle de fine lysegrønne knopper på træerne og buskenes grene, som er klar til at springe ud. Når det er forår, har jeg altid ekstra meget lyst til is, og her til morgen har jeg lavet en lækker iskage, jeg glæder mig til at dele med jer om et par dage.

I dagens opskrift forkæler bloggen alle chokoladefans, som også E L S K E R is! Og så skal man ikke bruge ismaskine for at lave isopskriften. Det er nemlig en parfait is, som byder på hele tre slags chokolader – hvid chokolade, mørk chokolade samt den blonde og karamelfrække Dulcey chokolade fra Valrhona – i isen og på toppen. Jeg har også drysset med lidt chokoladeperler fra Valrhona, men de kan godt undlades.

Her er den ret simple og meget chokoladelækre opskrift på parfait is:

Parfait is med tre slags chokolader
6 personer

3 æggehvider (pasteuriserede hvis ønsket)
85 g sukker
250 ml fløde
3 æggeblommer (pasteuriserede hvis ønsket)
Korn af 1 vaniljestang
40 g Dulcey 32% chokolade, smeltet
40 g god mørk chokolade, smeltet
40 g god hvid chokolade, smeltet

Pisk æggehviderne til marengs med halvdelen af sukkeret. Pisk derefter fløden til en blød flødeskum. Pisk tilsidst æggeblommerne lyse og luftige med resten af sukkeret samt vaniljekorn. Vend forsigtigt marengsen i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Drizzl hurtigt det meste af de tre chokolader i iscremen og vend samtidig rundt i cremen med en dejskraber. Hæld iscremen i små forme og pynt med resten af chokoladen og evt. chokoladeperler fra Valrhona. Frys isen i mindst 4 timer og nyd derefter.

Skrevet i: Is

Previous Post: « En lille chokoladekage med trøfler og hasselnødder
Next Post: Iskage med hindbær og chokolade »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap