Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Kransekagekonfekt med syltet ingefær som nytårsguf!

15. december 2015 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Serverer du disse kransekagelækkerheder for dine venner nytårsaften, bliver de med garanti endnu gladere for dig! Deres ganer bliver i hvert fald forkælet ekstra på årets sidste aften med denne kransekagekonfekt, som byder på lækker marcipan i en fantastisk forening med syltet ingefær, hvis aromatisk krydrede smag passer perfekt både til den klassiske, mørke Guanaja 70% chokolade og den frække blonde Dulcey 32% chokolade med cremede noter af karamel og kiks og en snert af salt i eftersmagen.

Du kan snildt bage kransekagekonfekten dagen før og så opbevare den på køl, indtil den skal dyppes i chokolade.

Kransekagekonfekt med syltet ingefær
30 stk

300 g marcipan, gerne fra Summerbird
70 g flormelis
50 g pasteuriseret æggehvide (1 bæger) /eller 1,5 alm. æggehvide
90 g syltede ingefær

Til pynt:
Dulcey 32%, smeltet og tempereret
Guanaja 70%, eller anden god mørk chokolade, smeltet og tempereret
Frysetørret hindbær

Ælt marcipan med flormelis med hænderne eller i en røremaskine. Tilsæt æggehvide lidt ad gangen og ælt til massen er homogen og jævn. Blend syltet ingefær eller hak meget fint. Kom ingefær i kransekagemassen og ælt en sidste gang.
Fyld massen på en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt små toppe på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 190 grader varmluft i 9-10 minutter, til de er fint gyldne. Køl ned.
Dyp bunden i smeltet chokolade og drys med frysetørret hindbær.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager, Kager

Previous Post: « Valrhona chokoladejulekage med glimtende tranebær og appelsincreme
Next Post: Hjemmelavede doughnuts og opskrift »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Stine Jespersen skriver

    16. december 2015 kl. 11:02

    Dem vil jeg helt klart forslå min kæreste, at vi laver til nytår. Jeg skal dog have købt en stjernetyl til formålet, så jeg ville høre, om du kan linke til et, eller fortælle hvor mange millimeter (ca.) det skal være? 🙂

  2. Ida V.R. skriver

    16. december 2015 kl. 11:32

    Dem tror jeg, jeg vil lave til nytårsaften! Mon ikke de også kan fryses? Det meste kransekage bliver jo bedre efter en tur i fryseren. 🙂 Og hvorfor bruger de pasteuriseret æggehvide, når nu de bliver bagt?

  3. Nadia Kaplan skriver

    16. december 2015 kl. 12:35

    Det ser simpelthen så lækkert ud og lyder en smule eksotisk med ingefær i 🙂

    http://www.neronoir.dk

  4. Anne au Chocolat skriver

    22. december 2015 kl. 14:07

    Kære Stine,
    Jeg beklager det sene svar! Den er ca. 10 milimeter, den jeg har brugt.
    God fornøjelse og god jul 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    22. december 2015 kl. 14:08

    Kære Ida,
    Jo det tror jeg bestemt, at de kan! Jeg brugte pasteuriserede æggehvider, fordi jeg lige havde dem ved hånden. Har nu rettet i opskriften og skrevet, at man også kan bruge alm. æggehvide 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    22. december 2015 kl. 14:08

    Kære Nadia,
    Tusind tak 🙂

  7. Cecilie skriver

    23. december 2015 kl. 21:12

    Lyder laekkert Anne!
    Skal dulcey overtraek toerre inden dyb i moerk choko?
    Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap