Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Kransekagekonfekt med syltet ingefær som nytårsguf!

15. december 2015 af Anne au Chocolat

Processed with VSCOcam with f2 preset

Serverer du disse kransekagelækkerheder for dine venner nytårsaften, bliver de med garanti endnu gladere for dig! Deres ganer bliver i hvert fald forkælet ekstra på årets sidste aften med denne kransekagekonfekt, som byder på lækker marcipan i en fantastisk forening med syltet ingefær, hvis aromatisk krydrede smag passer perfekt både til den klassiske, mørke Guanaja 70% chokolade og den frække blonde Dulcey 32% chokolade med cremede noter af karamel og kiks og en snert af salt i eftersmagen.

Du kan snildt bage kransekagekonfekten dagen før og så opbevare den på køl, indtil den skal dyppes i chokolade.

Kransekagekonfekt med syltet ingefær
30 stk

300 g marcipan, gerne fra Summerbird
70 g flormelis
50 g pasteuriseret æggehvide (1 bæger) /eller 1,5 alm. æggehvide
90 g syltede ingefær

Til pynt:
Dulcey 32%, smeltet og tempereret
Guanaja 70%, eller anden god mørk chokolade, smeltet og tempereret
Frysetørret hindbær

Ælt marcipan med flormelis med hænderne eller i en røremaskine. Tilsæt æggehvide lidt ad gangen og ælt til massen er homogen og jævn. Blend syltet ingefær eller hak meget fint. Kom ingefær i kransekagemassen og ælt en sidste gang.
Fyld massen på en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt små toppe på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 190 grader varmluft i 9-10 minutter, til de er fint gyldne. Køl ned.
Dyp bunden i smeltet chokolade og drys med frysetørret hindbær.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager, Kager

Previous Post: « Valrhona chokoladejulekage med glimtende tranebær og appelsincreme
Next Post: Hjemmelavede doughnuts og opskrift »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap