E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

E-bog: Glad Morgenmad – Simpelt og Lækkert

15. august 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Morgenmad er uden tvivl mit yndlings måltid over dem alle, og jeg ved, at mange af jer også elsker morgenmad og holder af at gøre lidt ekstra ud af den både til hverdag og i weekenden. Til jer selv, og når der er gæster på besøg.

Jeg har derfor glædet mig helt vildt til at kunne fortælle jer, at jeg de sidste par måneder sammen med et lille hold af dygtige folk har arbejdet på morgenmads e-bogen Glad Morgenmad  – Simpelt og Lækkert, som nu er klar til jer. Jeg håber, den vil vække meget morgenmadsglæde.

Glad Morgenmad
er optimeret til at fungere godt på en smartphone, men du kan naturligvis bruge den, som du vil – også på computer og tablet. Du får bogen som pdf. Bogen har geniale interaktive knapper, som gør det nemt for dig at finde lige præcis de opskrifter, du skal bruge til din morgenmad i dag.

Den er praktisk, smart samt visuelt og funktionelt overskuelig og lige til at have ved hånden, når du er på indkøb og ikke mindst i køkkenet.

Jeg deler bogens forord her:

Glad Morgenmad 
skal være en sansevækker, et samlingspunkt og øjebliks ro og nydelse for dig og dine, inden dagligdagen buldrer tempotravlt af sted. Find den også frem lørdag og søndag, når der er mere tid til at kræse om morgenmåltidet. Til hverdag og i weekenden. Til den lille sult og den store appetit.

Mit mål har været at lave 25 simple men interessante opskrifter, som vækker folks lyst til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden uden at bruge en masse tid i køkkenet. Tiden omkring måltidet og livsnydelsen er langt vigtigere. Hygge, ro, nærvær og velsmag.

Jeg drømmer om at få flere folk til at fokusere mere på morgenmad og betragte det på samme niveau som aftensmaden. Og morgenmadsgæster er lige så hyggelige som middagsgæster.

Opskrifterne kan bruges enkeltvis, men kan også sammensættes på kryds og tværs som et udvalg af morgenmadsretter.

Velbekomme!

Prisen er 39 kr. for 25 opskrifter proppet med velsmag og morgenmadslykke.

Du kan købe bogen samt få mulighed for at tage et kig i bogen lige her.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Passionstærte med frangipane og hindbær
Next Post: Saftig brombær mandelkage med mælkechokolade ganache »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap