E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Cranberry crumble bars

11. november 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0138_1

These cranberry crumble bars are so extremely delicious and my husband’s new favorite cake. Try them, bake them, eat them <3

Cranberry crumble bars
16 bars

Cranberry jam:
220 g fresh cranberries
1/2 vanilla pod
50 ml water
80 g sugar

Dough:
200 g plain flour
130 g brown sugar
100 g oatmeal
185 g butter
1/4 tsp salt

Cranberry jam:
Put the cranberries into a small saucepan. Scrape out seeds from the vanilla pod and add both seeds and pod to the cranberries together with water and sugar. Bring to boiling point and let simmer for 7-8 minutes with the lid off until the cranberry jam thickens. Remove from the heat and let cool down.

Dough:
Put all the ingredients into a kitchen machine and mix together to a crumbly dough. All feel free to use your hands to mix in a regular bowl.

Press half of the dough into the bottom of square baking pan (22 cm x 22 cm) lined with baking paper. Remove the vanilla pot from cranberry jam and spread out the jam on the dough. Crumble the rest of the dough on the jam and bake in the oven at 200 degrees Celsius for about 20 minutes, until the crumble is nicely golden. Cool down for 30 minutes and cut out the cranberry bars.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Tranebærsnitter med crumbletop
Next Post: Intens chokoladekage med dadler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap