E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Cranberry crumble bars

11. november 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0138_1

These cranberry crumble bars are so extremely delicious and my husband’s new favorite cake. Try them, bake them, eat them <3

Cranberry crumble bars
16 bars

Cranberry jam:
220 g fresh cranberries
1/2 vanilla pod
50 ml water
80 g sugar

Dough:
200 g plain flour
130 g brown sugar
100 g oatmeal
185 g butter
1/4 tsp salt

Cranberry jam:
Put the cranberries into a small saucepan. Scrape out seeds from the vanilla pod and add both seeds and pod to the cranberries together with water and sugar. Bring to boiling point and let simmer for 7-8 minutes with the lid off until the cranberry jam thickens. Remove from the heat and let cool down.

Dough:
Put all the ingredients into a kitchen machine and mix together to a crumbly dough. All feel free to use your hands to mix in a regular bowl.

Press half of the dough into the bottom of square baking pan (22 cm x 22 cm) lined with baking paper. Remove the vanilla pot from cranberry jam and spread out the jam on the dough. Crumble the rest of the dough on the jam and bake in the oven at 200 degrees Celsius for about 20 minutes, until the crumble is nicely golden. Cool down for 30 minutes and cut out the cranberry bars.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Tranebærsnitter med crumbletop
Next Post: Intens chokoladekage med dadler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap