E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Tranebærsnitter med crumbletop

11. november 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

dsc_0138_1

Disse tranebærsnitter er vist min mands nye favoritkage. Han kunne i hvert fald ikke stoppe med at spise dem, da han først var gået i gang. Det kunne min søde svigermor heller ikke! Men snitterne er også virkelig lækre, og jeg tror, at det overraskede særligt min mand, at de ellers så sure tranebær pludselig kunne smage så godt. Den super simple opskrift byder på en dej sødet med brun farin, hvilket giver den ret så fantastiske noter af karamel. Dejen deles i to, og mens den ene halvdel udgør bunden, bruges den anden som crumbletop oven på tranebærkompotten, som er lavet med sukker og vanilje men stadig bevarer en del syrlighed.

Måske snitterne skal være jeres weekendkage? <3

Tranebærsnitter med crumbletop
16 snitter

Tranebærkompot:
220 g friske tranebær
1/2 vaniljestang
50 ml vand
80 g sukker

Dej til bund og top:
200 g hvedemel
130 g brun farin
100 g finvalsede havregryn
185 g smør
1/4 tsk salt

Tranebærkompot:
Kom tranebær i en lille gryde. Skrab vaniljekornene ud af stangen, og kom både korn og stang ned til tranebærrene sammen med vand og sukker. Bring i kog, og lad det småsimre i 7-8 minutter uden låg, til tranebærkompotten tykner. Tag gryden af varmen, og lad kompotten køle af.

Dej:
Kom alle ingredienser i en røremaskine og rør det sammen til en ensartet smuldret dej. Du kan også sagtens bruge dine hænder til at smuldre dejen i en almindelig skål .

Samling:
Pres halvdelen af dejen godt ud i bunden af en firkantet form (ca. 22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Fjern vaniljestangen fra tranebærkompotten og fordel kompotten på bunden i formen. Smuldr resten af dejen på toppen og bag ved 200 grader varmluft i 20 minutter, til crumbletoppen er dejlig gyldenbrun. Køl af i 30 minutters tid og skær da tranebærsnitterne ud.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chocolate cookies
Next Post: Cranberry crumble bars »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emma Jo skriver

    12. november 2016 kl. 10:49

    Uhmm hvor ser de bare lækre ud! Lækkert at de kan laves glutenfri og dermed nydes af de fleste! De skal helt sikkert prøves :-))

    Emma Jo
    nouw.com/joluxe

  2. Anne au Chocolat skriver

    12. november 2016 kl. 20:03

    Kære Emma,
    Tusind tak skal du have 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap