E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Ben & Jerry’s kogebog

28. december 2009 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

Ben & Jerry's kogebog

Min tvillingebror forærede mig denne bog i julegave og gjorde mig noget så glad. Jeg elsker Ben & Jerry’s isene og deres brug af chokolade, nødder, fugde, og brownie! Total comfort for en chocoholic som mig. Lige nu elsker jeg endnu mere tanken om at lave is efter deres opskrifter på min ismaskine . Mmm.. vanille superfudge brownie lyder eksempelvis fantastisk.

Januar bliver vist ikke en særlig sund måned for mig 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: ben & jerry's, brownie, chokolade, is, ismaskine, kogebog

Previous Post: « Småkager à la mor
Next Post: Velkommen :) »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    28. december 2009 kl. 12:59

    det var da en skøn gave 🙂 elsker også deres is og alle de spændende og sjove varianter der er

  2. Maria skriver

    28. december 2009 kl. 14:29

    Mums, hvor lækkert. Har kogebogen eller du et godt forslag til en über lækker dessert nytårsaften?

    – Maria

  3. anneauchocolat skriver

    28. december 2009 kl. 15:32

    Hej Maria, hvor mange mennesker skal du fodre med dessert ? Mit svar afhænger lidt deraf.. men ellers vil jeg anbefale min crème brûlée (også på bloggen) eller chokoladeballadekagen med en lækker vanilleis og de syltede appelsinskiver – kagen og appelsinerne er også på bloggen!

  4. Maria skriver

    28. december 2009 kl. 22:08

    Det er til en par-nytårsaften – to par = 4 mennesker.
    Jeg er meget chokoladeglad, så leder efter en lækker choko-dessert, om får smagsløgene til at smelte 🙂

  5. anneauchocolat skriver

    29. december 2009 kl. 08:40

    Så synes jeg at du skal vælge enten den førnævnte chokoladeballade eller chokolademoussen på bloggen 🙂

  6. Signe skriver

    29. december 2009 kl. 11:15

    Supergod gave; lidt farlig for taljen, men mums, det er jo verdens bedste is!

  7. Lars skriver

    30. december 2009 kl. 09:28

    Jeg har samme bog, der er nogle rigtig gode (og kreative) opskrifter i.

  8. heidi skriver

    11. januar 2010 kl. 14:35

    hvor kan man dog købe den fantastiske bog henne?

  9. Anne au Chocolat skriver

    11. januar 2010 kl. 23:10

    jeg ved det ikke helt, men online er det i hvert fald. tror bare du skal søge efter den 🙂

  10. Morten skriver

    29. juni 2011 kl. 20:01

    Hvad hedder din ismaskine? Hvilket mærke er det?

  11. Anne au Chocolat skriver

    30. juni 2011 kl. 10:37

    Den hedder Musso – og er fra Kunst og Køkkentøj 🙂

  12. Silke skriver

    2. januar 2013 kl. 20:26

    Hej Anne.

    Jeg ved godt at dette indlæg er skrevet i 2009.
    Men jeg faldt lige pludselig over den bog du har fået. Kan man stadig få den?
    Den ser så lækker ud.

    Kys, Silke 🙂

  13. Camilla skriver

    20. marts 2013 kl. 21:02

    Hej Silke

    Du kan få bogen for 75kr. lige nu på Saxo.com

    -Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Fordi jeg har julesager på hjernen 🎄🥰🍫🍰🍒

Her får I endnu en opskrift til samlingen 🏷

Julebrownie med kanel, hvid chokolade og amarena kirsebær
12 personer

200 g smør
200 g mørk chokolade, hakket
125 g hvedemel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
1 tsk stødt kanel
100 g hvid chokolade
140 g Amarena kirsebær
Flormelis

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, kom den mørke chokolade deri, og lad den smelte sammen med smørret. Køl den af. 
Pisk mel, æg, sukker, salt og kanel til en luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Grofthak den hvide chokolade, og kom den i dejen. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel kirsebærrene i dejen og bag brownien i ca. 25 minutter.
Husk at en brownie helst skal bages dagen før, så den har tid til at sætte sig og få den helt rigtige konsistens. Opbevar den på køl indtil servering og drys med lidt flormelis, inden den skæres ud.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap