Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Saftig sommersandkage med fersken og cream cheese topping

31. juli 2020 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Det er fredag, og solen stråler! Det samme gør denne saftige sommersandkage med fersken og forfriskende, syrligt sød cream cheese topping samt sprøde ristede mandler.

Jeg håber, at I har (haft) en skøn sommerferie og er tanket op på gode stunder og dejlige mennesker.

Her kommer opskriften på denne stjernesimple og super velsmagende sag!

Saftig sommersandkage med fersken og cream cheese topping

Sandkage:
90 g smør, stuetempereret
90 g sukker (jeg har brugt bagesukker fra Dansukker)
2 æg
90 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1-2 ferskener

Topping:
125 g flødeost (jeg har brugt Philadelphia)
25 g flormelis
ca. 1 spsk citronsaft

Pynt:
Ristede mandelflager

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt et æg ad gangen under piskning. Vend mel og bagepulver i. Fordel dejen i en lille sandkageform beklædt med bagepapir. Skær ferskenerne i tynde skiver og tryk dem godt ned i kagedejen. Bag i ovnen i ca. 40 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller kødnål. Køl helt af.

Topping:
Rør ingredienserne sammen i en skål og fordel på den afkølede kage. Drys med mandelflager og pynt evt. med spiselige blomster.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Vaniljeis med saltkaramel lavet med glukosesirup fra Dansukker
Next Post: Min snickerskage: Mazarinkage med saltkaramel, peanuts og chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Piskeriset skriver

    3. august 2020 kl. 20:19

    Den ser vildt lækker ud – meget mere indbydende end den traditionelle sandkage 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    17. august 2020 kl. 11:49

    Tak søde Piskeriset!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap