Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokolade dyppede madeleinekager

10. november 2019 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Jeg har delt opskriften på disse dejlige chokolade madeleinekager med jer før (for 3,5 år siden – lige her), men ikke denne chokoladedyppede variant med knasende pistaciepynt og fine rosenblade. Det tager ikke mange stunder at pifte madeleinekagerne op, men nøj hvor det klæder dem. Ren fryd for øjet og ganen.

Jeg bager mine madeleinekager i denne slags madeleineforme (reklamelink).

♥

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Passionsfrugt moussekager med saltkaramel kerne og ristet kokos.
Next Post: Når morgenmaden smager som en sød juledessert »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap