Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Chokolade madeleines

20. april 2016 af Anne au Chocolat

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fine franske madeleine kager er en af mine favoritkager til en god kop kaffe. Og jeg dypper dem gerne hurtigt i kaffen, inden jeg tager en bid. Det gjorde jeg også med disse chokolade madeleines, som jeg bagte i går eftermiddags. De skal spises helt nybagte – og kan også dyppes i chokolade!

Chokolade madeleines
12 stk

80 g smør + lidt ekstra til formen
90 g mørk chokolade, hakket, Guanaja 70% fra Valrhona
2 æg
80 g sukker
80 g mel
½ tsk bagepulver

Smelt smørret i en lille gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør rundt til chokoladen er helt smeltet. Køl lidt af. Pisk i mellemtiden æg godt sammen med sukker, mel og bagepulver i en skål. Rør chokolade-smørblandingen i lidt ad gangen. Fordel kagedejen i madeleineformene som er smurt med smør. Bag i 4 minutter ved 220 grader varmluft og skru derefter ned for varmen til 190 grader og bag i yderligere 5-6 minutter. Køl kagerne lidt af, inden de vendes ud af formen. Drys evt. med lidt flormelis ved servering.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Kager Tags: chokolade, chokolademadeleines, kage, madeleines, små kager, valrhona

Previous Post: « Hvid chokoladekage med lakrids og mandler
Next Post: Jordbæris trøfler med hvid chokolade og ristet havre »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap