E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Triple chocolate brownie og brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic

1. februar 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic

Kalenderen skriver 1. februar, dagene er blevet lysere, og inden alt for længe titter foråret frem. Så dejligt og enormt tiltrængt.

Tilbage i september fortalte jeg om mit nye samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic, og i dag kan jeg annoncere, at jeg har takket ja til at blive deres brand-ambassadør. Det har jeg glædet mig til at fortælle jer. I løbet af året kommer der til at ske spændende (chokolade)sager, og jeg fortsætter med at udvikle opskrifter fyldt med chokolade til deres smagsunivers. Nogle af dem kommer også her på bloggen, men ellers hold øje med smagsuniverset.

Hvis nogle af jer ikke skulle have stiftet bekendtskab med Elmelund endnu, så er Elmelund Chocolatier Organic dansk, økologisk, prisvindende kvalitetschokolade. Brandet, som er en del af Økoladen, laver dragée chokolader, gaveæsker og Single Origin chokolader og har også marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat i sortimentet. Jeg er vildt begejstret for deres Homecooking sortiment af økologiske Single Origin chokolader lavet af kakaobønner fra Peru, Equador og Sâo Tomé og har nu nydt at bruge dem i mit søde køkken i et helt år – sammen med deres marcipan og to nougatvarianter. Et suverænt sortiment til alle hjemmegourmeter og chokoladefans, som går op i god kvalitet og økologi. Med andre ord: jeg tror, at det er lige noget for jer! På min side med chokoladeanbefalinger kan I få et overblik over de forskellige chokoladevarianter.

I denne brownie har jeg brugt tre af chokoladerne. Den smager himmelsk og er “piece of cake” at lave ♥

Triple chocolate brownie

200 g smør
200 g 70% Peru mørk chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
125 g mel
3 æg
265 g sukker
1/3 tsk. salt
80 g 41% Peru mælkechokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
80 g 38% Peru hvid chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Dadelkugler med Tahin, kakao og kokos
Next Post: Fast weekendtradition med de æltefrie, koldhævede boller »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det blive Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det bliver en sød Pinsesøndag 🌞🤗
Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap