E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Triple chocolate brownie og brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic

1. februar 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic

Kalenderen skriver 1. februar, dagene er blevet lysere, og inden alt for længe titter foråret frem. Så dejligt og enormt tiltrængt.

Tilbage i september fortalte jeg om mit nye samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic, og i dag kan jeg annoncere, at jeg har takket ja til at blive deres brand-ambassadør. Det har jeg glædet mig til at fortælle jer. I løbet af året kommer der til at ske spændende (chokolade)sager, og jeg fortsætter med at udvikle opskrifter fyldt med chokolade til deres smagsunivers. Nogle af dem kommer også her på bloggen, men ellers hold øje med smagsuniverset.

Hvis nogle af jer ikke skulle have stiftet bekendtskab med Elmelund endnu, så er Elmelund Chocolatier Organic dansk, økologisk, prisvindende kvalitetschokolade. Brandet, som er en del af Økoladen, laver dragée chokolader, gaveæsker og Single Origin chokolader og har også marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat i sortimentet. Jeg er vildt begejstret for deres Homecooking sortiment af økologiske Single Origin chokolader lavet af kakaobønner fra Peru, Equador og Sâo Tomé og har nu nydt at bruge dem i mit søde køkken i et helt år – sammen med deres marcipan og to nougatvarianter. Et suverænt sortiment til alle hjemmegourmeter og chokoladefans, som går op i god kvalitet og økologi. Med andre ord: jeg tror, at det er lige noget for jer! På min side med chokoladeanbefalinger kan I få et overblik over de forskellige chokoladevarianter.

I denne brownie har jeg brugt tre af chokoladerne. Den smager himmelsk og er “piece of cake” at lave ♥

Triple chocolate brownie

200 g smør
200 g 70% Peru mørk chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
125 g mel
3 æg
265 g sukker
1/3 tsk. salt
80 g 41% Peru mælkechokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
80 g 38% Peru hvid chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Dadelkugler med Tahin, kakao og kokos
Next Post: Fast weekendtradition med de æltefrie, koldhævede boller »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap