Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Triple chocolate brownie og brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic

1. februar 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic

Kalenderen skriver 1. februar, dagene er blevet lysere, og inden alt for længe titter foråret frem. Så dejligt og enormt tiltrængt.

Tilbage i september fortalte jeg om mit nye samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic, og i dag kan jeg annoncere, at jeg har takket ja til at blive deres brand-ambassadør. Det har jeg glædet mig til at fortælle jer. I løbet af året kommer der til at ske spændende (chokolade)sager, og jeg fortsætter med at udvikle opskrifter fyldt med chokolade til deres smagsunivers. Nogle af dem kommer også her på bloggen, men ellers hold øje med smagsuniverset.

Hvis nogle af jer ikke skulle have stiftet bekendtskab med Elmelund endnu, så er Elmelund Chocolatier Organic dansk, økologisk, prisvindende kvalitetschokolade. Brandet, som er en del af Økoladen, laver dragée chokolader, gaveæsker og Single Origin chokolader og har også marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat i sortimentet. Jeg er vildt begejstret for deres Homecooking sortiment af økologiske Single Origin chokolader lavet af kakaobønner fra Peru, Equador og Sâo Tomé og har nu nydt at bruge dem i mit søde køkken i et helt år – sammen med deres marcipan og to nougatvarianter. Et suverænt sortiment til alle hjemmegourmeter og chokoladefans, som går op i god kvalitet og økologi. Med andre ord: jeg tror, at det er lige noget for jer! På min side med chokoladeanbefalinger kan I få et overblik over de forskellige chokoladevarianter.

I denne brownie har jeg brugt tre af chokoladerne. Den smager himmelsk og er “piece of cake” at lave ♥

Triple chocolate brownie

200 g smør
200 g 70% Peru mørk chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
125 g mel
3 æg
265 g sukker
1/3 tsk. salt
80 g 41% Peru mælkechokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)
80 g 38% Peru hvid chokolade fra Elmelunds Homecooking serie (reklamelink)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Dadelkugler med Tahin, kakao og kokos
Next Post: Fast weekendtradition med de æltefrie, koldhævede boller »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap