E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

11. december – Krydret chokolade panna cotta med granatæble og ristede hasselnødder

11. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0390
Denne krydrede og fløjlsbløde chokolade panna cotta med rubinrøde granatæblekerner og knasende sprøde ristede hasselnødder er det perfekte alternativ til juledesserten til dem, som ikke er fan af ris à l’amande.

Den har den hyggeligste smag af jul og et godt knas både fra granatæblekerner og hasselnødderne, som komplimenterer den cremede panna cotta noget så smukt. Og så kan den snildt laves dagen før, så man bare skal pynte den lige inden servering.

Glædelig 3. søndag i advent <3

Krydret chokolade panna cotta med granatæble og ristede hasselnødder
6 personer

90 g god mørk chokolade
2 blade husblas
3 dl piskefløde
1 dl mælk
65 g sukker
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt kardemomme (kan udelades)

60 g hasselnødder
1 granatæble

Chokolade panna cotta:
Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Kom fløde, mælk, sukker, kanel og kardemomme i en gryde og varm op til kogepunktet. Vrid husblassen fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde. Hæld straks derefter den varme fløde over chokoladen, og lad det stå i 2 minutter. Rør da rundt, til chokoladen er helt smeltet (brug gerne et piskeris). Fordel panna cottaen i 6 forme/glas og køl dem af, inden de stilles på køl i 5 timer

Hasselnødder:
Rist hasselnødderne hele i et lille fad i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter, til de er fint brune men ikke brændte, og hasselnøddernes brune hinde kan løsnes. Hæld hasselnødder ud på midten af et rent viskestykke og fold viskestykkets sider over hasselnødderne. Nulr derefter hinderne af. Halver hasselnødderne.

Server panna cottaerne med granatæblekerner og ristede hasselnødder.
dsc_0386

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « 10. december – Luciabrød
Next Post: 12. december – Sådan tempererer du julechokoladen »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap